Miehet tähdittävät Iholla-sarjaa! Millaisia odotuksia sinulla on?

Kolmatta Iholla-sarjan kautta tulevat tähdittämään miehet. Millaisia odotuksia sinulla on suositun sarjan kolmannelle tuotantokaudelle?

Suursuosion saavuttanut Iholla-sarja saa jatkoa, kun miehet kuvaavat elämäänsä naisten sijaan. Edellisen tuotantokauden aikana useat Iholla-fanit toivoivat näkevänsä jatkossa nimenomaan miesten elämää sarjassa. Millaisia odotuksia sinulla on sarjan uusimmalle kaudelle? Vastaa AVAn kyselyyn ja kerro, mitä sinä odotat Iholla-sarjalta!

Iholla on ollut raikas ja uudenlainen tv-reality, joka on kerännyt taakseen jo kokonaisen faniyhteisön. Sarjan kolmannelle tuotantokaudelle haettiin miehiä, jotka ovat valmiita avaamaan elämäänsä tv-katsojille.

Iholla-sarjassa on kahden kauden ajan valotettu erilaisten, rohkeiden naisten elämää iloineen ja suruineen. Tähän mennessä 11 naista on avannut katsojille yhteyden omaan elämäänsä puolen vuoden ajaksi ennennäkemättömän rehellisesti. Ohjelmasarjan ympärille on muodostunut ilmiö ja yhteisö, joka on elänyt päähenkilöiden elämää tiiviisti heidän rinnallaan.

Mitä odotat uudelta Iholla-kaudelta?

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja