Mainos

Miehet puhuvat: nainen, aistit ja makuuhuone

Kolme miestä avautuu aistillisesta suhteestaan naisiin; mieltymyksistään, toiveistaan ja parantamisen paikoista. Elias on 31-vuotias humanistiopiskelija, Jamppa, 28, työskentelee teknologia-alalla ja 24-vuotias Timo kouluttautuu insinööriksi. Tällä hetkellä kolmikko on vapaalla jalalla: Eliaksella on takanaan muutama monivuotinen suhde ja Jampalla pitkä avoliitto. Timo on viettänyt enimmäkseen sinkkuelämää.

Millainen on naisellinen tuoksu ja missä sen voi kohdata?

Elias: Lainaan Juice Leskistä: Hajusi on ihmisen. Jamppa: Mieto hyvä parfyymi, joka ei peitä kaikkea muuta, herättää huomion. Myös puhdas ominaistuoksu varsinkin kotioloissa, missä sen voi parhaiten erottaa, antaa hyvät sävärit. Timo: Naisellinen tuoksu on parfyymin, shampoon, hoitoaineen ja naisen oman ihon yhdistelmä. Se ei saa olla liian voimakas.Naisellisen tuoksun voi kohdata melkein missä vain, paitsi Stockan parfyymiosastolla!Minun pääni kääntää aina tilanne, kun lähellä oleva nainen pienellä liikkeellä, esimerkiksi hiusten heilautuksella, päästää tuoksunsa irti hieromaan sieraimiani.

Milloin nainen on kauneimmillaan?

Elias: Silloin kun hän ei esitä mitään, vaan tietää kuka on, eikä tarvitse tietoisesti miellyttää tai provosoida. Jamppa: Hikisenä lenkin jälkeen, juhlissa parhaat yllään, valkoisessa kylpytakissa suihkunraikkaana ja aamulla nukkuessaan vierellä. Timo:Jotkut ovat kauneimmillaan nukkuessaan, jotkut laittautuessaan tärkeää iltaa varten. Ja jotkut ovat luonnostaan kauniita. Minuun tekee vaikutuksen tilanteeseen sopiva pukeutuminen, terve itsevarmuus, kissamaiset eleet ja hymy. Naisellisuus ja seksikkyys esiin!

Millainen kosketus jää mieleesi?

Elias: Jos ei puhuta pelkästään fyysisestä kosketuksesta, niin hetki ennen ensisuudelmaa. Ja kosketus, joka on niin sanottu vahinko tai tahaton - esimerkiksi raitiovaunussa, jos istuu lähekkäin ja reidet koskettavat. Jamppa: Hidas, lämmin, tarkoituksellinen. Ehkäpä vielä tietynlaisella katseella säestettynä. Timo: Yllättävä. Mua niin harvoin kosketellaan, että melkein kaikki tulee yllätyksenä!Mutta jokainen kosketus jää mieleen enemmän tai vähemmän.

Onko sellaista toivetta, jota et uskaltaisi esittää kumppanillesi?

Elias: Todennäköisesti, jos on joku jota rakastaa, häntä myös kunnioittaa ja tuntee sen verran, että pystyy pitämään jotkut toiveet omana tietonaan. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että tietää niiden loukkaavan toisen mielipiteitä tai identiteettiä. Jos pystyy ehdottamaan toiselle kaiken, se ei välttämättä tarkoita avoimuutta tai oman luonteesi piirrettä, vaan itsekkyyttä ja oman egon pönkittämistä. Puoliso ei ole työkaverisi, vaikka parisuhde on työmaa. Jamppa: Pitkäaikaisemmalle kumppanille voisin ihan mitä vain Vaikka vastauksen tietäisinkin. Timo: Kun tuntee toisen tarpeeksi hyvin, niin kyllä pitäisi uskaltaa tuoda julki omat haaveet ja fantasiat. En ihan ekana iltana lähtisikuitenkaan kertomaan perversioitani.

Mikä on takuuvarma mielenkiintosi herättäjä?

Elias: Kauneus. Kauneudella tarkoitan kokonaisuutta, persoonasta ulkonäköön. Jamppa: Rohkea lähestyminen, selkeä mielenkiinnon osoitus. Heikot signaalit saattavat hukkua ympäristöön. Timo: Ulkoisesti pienet yksityiskohdat tekevät yleensä vaikutuksen: vaatteet, hymy, eleet ja niin edelleen.Mutta jotta nainen kiinnostaisi muutenkin,hänen on tarjottava jonkinlaista haastetta ja osoitettava, että löytyy muutakin kuin kaunis hymy. Nainen, joka ajattelee, että vain mies tekee aloitteen,jää mun osalta narikkaan.

Milloin olet pettynyt vuoteessa?

Elias: Jos panemisesta tulee vain suoritus, eikä sitä edes välttämättä molemmat osapuolet halua.Olen myös sitä mieltä, että kyllä miehenkin voi maata väkisin. Jokainen saa vain omassa päässään pohtia, kuinka se sitten tapahtuu. Jamppa: Petyn, jos huomaan kumppanini pettyneen. Tai sitten, jos hän keskittyykin vain omaan nautintoonsa. Olenko minä pelkkä dildo? Timo: Olen pettynyt pari kertaa. Koska olen itse aktiivinen sängyssä, odotan myös naisen olevan - edes hiukan. Ei aina tarvitse olla kuin eläimet, mutta jos on esimerkiksi yhden yön juttu, niin luulisi, että siitä ottaa niin mies kuin nainen kaiken irti.

Entä millainen on sen vastakohta, ihanteellinen kokemus?

Elias: Silloin kun se vain tapahtuu, eikä siinä ole mitään teennäistä, ja kun kropat synkkaavat. Tosiasia vain on, että toisten kanssa on mukavampi panna kuin toisten. Jamppa: Pitkään kestävä yhteinen, kiireetön ja häiriintymätön sessio, jossa kumpikin keskittyy vain toisensa mielihyvään. Timo: Ihanteellinen kokemus on yhden yön jutun vastakohta.Toisesta välittäminen, tykkääminen ja toisen tunteminen ovat niitä juttuja, mitä pitää olla myös, että saa kaiken irti. Harvemmin yhden yön jutuissa tai satunnaisissa tapaamisissa tietää mitä toinen haluaa, ja kumpikin vähän ihmettelee, että "miksei toi tee mulle sitä ja uskallanko mä nyt olla sillee...". En tiedä, onko ihanteellista tilannetta tullut vastaan, mutta on ollut sellaisia hetkiä,joiden muisteleminen tuo aina hymyn huulille.

Teksti: Henna-Leena Kallio Kuvat: Eva Lähteenmäki

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.