Miehet kertovat: Tämä on seksikästä

Luulitko, että miehesi ei kiinnitä huomiota kynsiisi ja tuoksuusi? Miehet paljastavat, mikä tekee naisesta seksikkään. Lue ja ylläty!

Tuoksu

– Rakastan sitä, kun nainen suutelee hyvästiksi ja hänen tuoksunsa jää leijumaan hetkeksi ympärilleni, sanoo 23-vuotias mies.

Huulet

Et tarvitse Angelina Jolie -huulia kiinnittääksesi miehen huomion huuliisi. Kokeile tummaa huulipunaa, joka tekee kenen tahansa naisen huulista ylellisen näköiset.

– Mietin paljon sitä, miltä ensimmäinen suudelma tuntuu. Keskityn siis naisen huuliin jo ennen kuin teen kontaktia niiden kanssa, paljastaa 36-vuotias mies.

Kynnet

– Tyttöystäväni liu'uttaa kynsiänsä selkääni pitkin juuri oikealla tavalla niin, että siinä yhdistyy kipu ja nautinto. Näen hänen kyntensä aivan uudessa valossa nyt, 24-vuotias mies toteaa.

Solisluut

– Olin eräissä juhlissa, joissa toisen miehen tyttöystävä paljasti solisluunsa, eli juuri tarpeeksi ihoa. Miehen tappiosta tuli minun pitkäaikainen suhteeni, 23-vuotias mies myöntää.

Silmät

Haluatko seksikkään silmämeikin? Muista: sotkuisempi on aina parempi! Liian täydellinen ei ole seksikästä miehesi mielestä, eikä myöskään helppoa toteuttaa. Säilytä muu meikkisi yksinkertaisena – ruusunpunaiset posket ja vaaleanpunaiseen vivahtava huulikiilto riittää. Näin silmäsi erottuvat entistäkin paremmin edukseen.

Kaula

– Rinnat voivat olla epäaidot, mutta kun nainen heilauttaa hiuksiansa niin, että kaula tulee näkyviin, tiedän hänen olevan luonnollinen kaunotar, kertoo 32-vuotias mies.

Korvanipukat

– Ne ovat pehmeät ja sileät – siis täydelliset näykkimistä varten, sanoo 24-vuotias mies.

Hiukset

Mitä enemmän mies leikkii hiuksillasi, sitä paremmalta näytät. Kokeile kotona: Jätä etuhiukset vapaaksi ja vedä muut hiuksesi löysälle nutturalle ja kiinnitä pinnillä. Tee vapaaksi jääneistä hiuksista letit molemmille puolille päätä ja kierrä ne nutturan ympärille. Vaivatonta, huoletonta, tyylikästä.

Rinnat

– Naisen seksikkäimmät ruumiinosat ovat vuorovaikutteisia. Nännit vastaavat, kun kosketat niitä kielelläsi tai sormillasi, toteaa 34-vuotias mies.

Iho

– Muistan naisesta vain pienen osan siitä, mitä näen. Muistan kuitenkin täysin, miltä hän tuntuu, huomauttaa 28-vuotias mies.

Helli siis ihoasi, kuori ja kosteuta! Kokeile myös kosteuttavaa suihkusaippuaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat