Microsoftin palvelut ovat kangerrelleet eri puolilla maailmaa – yhtiö uskoo paikantaneensa ongelman

Ongelman uskotaan liittyvän verkkomääritykseen. 

Tietotekniikkajätti Microsoftin palvelut ovat tänään kärsineet teknisistä ongelmista. Ainakin aasialaisilla ja eurooppalaisilla käyttäjillä kerrotaan olleen ongelmia esimerkiksi Microsoft Outlook- ja Teams-palvelujen kanssa.

Microsoft kertoi Twitterissä, että ongelman uskotaan liittyvän verkkomääritykseen ja sen korjaamiseksi on ryhdytty toimiin.

Downdetector-verkkosivun mukaan eniten ongelmia Microsoftin ohjelmissa raportoitiin hieman ennen kello kymmentä aamulla. Iltapäivään mennessä vikaraportit ovat sivustojen mukaan vähentyneet huomattavasti.

Microsoft tviittasi ongelmista ensimmäistä kertaa noin puoli kymmeneltä aamupäivällä Suomen aikaa. Yhtiö ei kuitenkaan arvioinut, kuinka kauan vian korjaaminen kestää tai kuinka moniin käyttäjiin sillä on vaikutusta.

Microsoft 365 -palveluilla, joihin myös ongelmia kohdanneet Outlook ja Teams sisältyvät, on maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa käyttäjää.

Aiemmin tässä kuussa Microsoft ilmoitti irtisanovansa 10  000 työntekijää. Irtisanomiset on tarkoitus toteuttaa maaliskuun loppuun mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja