Microsoft julkisti vanhemmille Android-versioille optimoidun Skype-sovelluksen

Microsoft on kertonut kehittäneensä eritoten vanhemmille Androidin ohjelmistoversioille suunnatun Skype-sovelluksen. Yhtiön suunnitelmista kertoo Windows Central.

Kyseessä oleva Skype-sovellus on jatkoa Microsoftin pyrkimyksille tuoda videopuhelut myös halvemmille, vanhemmille tai muuten suorituskyvyiltään heikommille Android-laitteille. Viime vuonna Intian markkinoille julkaistun Skype Liten tavoin myös nyt julkistettu Skype-versio vaatii älypuhelimelta huomattavasti vähemmän RAM-muistia ja tehoja.

Vanhemmille Android-versioille suunniteltu Skype tarjoaa Microsoftin mukaan kuitenkin sujuvat videopuhelut puhtaalla äänenlaadulla. Lisäksi sovelluksen luvataan toimivan normaalia Skypeä paremmin alueilla, joilla yhteydet ovat heikot.

Microsoftin kevennetty Skype-sovellus julkaistaan muutaman vuorokauden tai viimeistään muutaman viikon sisällä sellaisille laitteille, jotka toimivat vähintään Android 4.0.3 -ohjelmistoversiolla mutta enintään Android 5.1:llä. Vanhemmille Android-versioille tarkoitettu Skype-sovellus tulee ladattavaksi Googlen Play-kaupasta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja