Windows 10:n viimeisin testiversio laajentaa Oma Puhelin -sovelluksen toimintaa ilmoituksilla

Microsoft on laajentanut Oma Puhelin -sovelluksensa tukea uusille puhelinmalleille, Windows-blogissa kerrotaan. Samalla sovellus on saanut tuen ilmoituksille.

Microsoftin aiemmin esittelemällä Oma Puhelin -sovelluksella Android-älypuhelimen näytön ja sisällöt voi kätevästi peilata tietokoneelle, jolloin Android-sovellukset ovat pääosin käytettävissä myös tietokoneen kautta. Nyt sovellus peilaa tietokoneelle myös kaikki älypuhelimen ilmoitukset, jotka näkyvät ruudulla Windows 10 -ilmoitusten tavoin.

Kaikki älypuhelimen ilmoitukset sähköposteista Snapchat-päivityksiin näkyvät Windows 10:n ilmoituskeskuksessa, josta niitä voi hallinnoida ja poistaa yksi kerrallaan tai suuremmissa kokonaisuuksissa. Käyttäjä voi myös itse valita, mitä ilmoituksia haluaa tietokoneelle peilattavan.

Samalla Oma Puhelin -sovelluksen tukea on laajennettu. Vastedes sovellusta voi käyttää myös Samsung Galaxy S10 -mallistolla, OnePlus 6:lla ja 6T:llä sekä Galaxy Note8:lla ja Note9:llä. Windows 10:stä on oltava käytössä versio 1803, joka on jo saatavilla kaikille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja