Windows 10:n viimeisin testiversio laajentaa Oma Puhelin -sovelluksen toimintaa ilmoituksilla

Microsoft on laajentanut Oma Puhelin -sovelluksensa tukea uusille puhelinmalleille, Windows-blogissa kerrotaan. Samalla sovellus on saanut tuen ilmoituksille.

Microsoftin aiemmin esittelemällä Oma Puhelin -sovelluksella Android-älypuhelimen näytön ja sisällöt voi kätevästi peilata tietokoneelle, jolloin Android-sovellukset ovat pääosin käytettävissä myös tietokoneen kautta. Nyt sovellus peilaa tietokoneelle myös kaikki älypuhelimen ilmoitukset, jotka näkyvät ruudulla Windows 10 -ilmoitusten tavoin.

Kaikki älypuhelimen ilmoitukset sähköposteista Snapchat-päivityksiin näkyvät Windows 10:n ilmoituskeskuksessa, josta niitä voi hallinnoida ja poistaa yksi kerrallaan tai suuremmissa kokonaisuuksissa. Käyttäjä voi myös itse valita, mitä ilmoituksia haluaa tietokoneelle peilattavan.

Samalla Oma Puhelin -sovelluksen tukea on laajennettu. Vastedes sovellusta voi käyttää myös Samsung Galaxy S10 -mallistolla, OnePlus 6:lla ja 6T:llä sekä Galaxy Note8:lla ja Note9:llä. Windows 10:stä on oltava käytössä versio 1803, joka on jo saatavilla kaikille.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja