Mick-poika julkaisi koskettavan kuvan Michael Schumacherista

1:12
Mick Schumacher selvisi säikähdyksellä hurjasta ulosajosta 2022.

Mick Schumacher on julkaissut nostalgisen ja koskettavan kuvan, jossa hän on isänsä, F1-legenda Michael Schumacherin kanssa.

Mick Schumacher julkaisi hiljattain Twitterissä otoksen, jossa hän on pellavapäisenä lapsena isänsä Michaelin sylissä. Eteerisestä otoksesta huokuu isän ja pojan välinen rakkaus.

Mick Schumacher on kirjoittanut julkaisun yhteyteen saksaksi "Uusi profiilikuva".

Kuva on kerännyt muutamassa päivässä 2,8 miljoonaa näyttöä. Uudelleentwiittauksia on päälle 3 000 ja tykkäyksiä 77 000. Lukemattomat ihmiset ovat ilmaisseet kommenteissa itkeneensä otokselle.

Yksityisyyttä varjeltu

Mick Schumacher, 23, julkaisi vain kaksi viikkoa sitten Instagramissa kuvia isänsä 54-vuotissyntymäpäivän yhteydessä. Yhdessä otoksessa kaksikko poseerasi yhdessä ja toisessa saksalaislegenda oli ratin takana uransa varhaisina vuosina.

– Hyvää syntymäpäivää parhaalle isälle koskaan. Rakastan sinua! Mick Schumacher tuolloin kirjoitti.

Michael Schumacherin perhe on varjellut F1-legendan yksityisyyttä vuonna 2013 tapahtuneen vakavan lasketteluonnettomuuden jälkeen, eikä ole halunnut puhua seitsenkertaisen maailmanmestarin terveydentilasta.

Mick kuitenkin kertoi nykyisestä suhteestaan isäänsä hiukan Netflixin Schumacher-dokumentissa.

– Uskon, että isä ja minä ymmärtäisimme toisiamme eri tavalla nykyään. Meillä olisi ollut paljon enemmän puhuttavaa, ja ajattelen suurimman osan ajasta, että se olisi niin hienoa. Luopuisin kaikesta sen takia. Näitä hetkiä, joita monet uskoakseni kokevat vanhempiensa kanssa, ei enää ole tai niitä on vähemmissä määrin, Mick sanoi.

Mick Schumacher ajoi edellisinä kahtena kautena F1-sarjassa Haasin tallissa. Hän on nykyisin Mercedeksen reservikuljettaja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja