Mick Jaggerin tytär poseerasi Playboylle – katso seksiä tihkuvat kuvat!

Rokkari Mick Jaggerin tytär poseeraa Playboylle yllään vain pupunkorvat ja reiteen ulottuvat saapikkaat.

Muusikko Mick Jaggerin tytär, malli Elisabeth "Lizzy" Jagger poseeraa miestenlehti Playboyssa ilman rihmankiertämää. Kuumissa kuvauksissa 27-vuotiaan Lizzyn pitkät hiukset peittävät ainoastaan hänen rintansa.

Kuvaukset itsessään ovat melkoinen saavutus, sillä Lizzya on aiemmin kielletty poseeraamasta lehdessä – vaikka kaunottaren rokkari-isällä onkin rettelöitsijän maine ja hänen äitinsä on entinen Playboyn kansikuvatyttö. Jerry Hall oli 29-vuotias esiintyessään Playboyn kannessa, vain vuosi Lizzyn syntymää myöhemmin. Nyt Jagger ja Hall ovat antaneet vastahakoisen myöntymyksensä vanhimmalle tyttärelleen paljastaa (melkein) kaikki alastonkuvauksissa.

Rolling Stone -tähti esti tytärtään esiintymästä kuvissa kuusi vuotta sitten. Huolimatta siitä, että ääni kellossa on sittemmin muuttunut, nähtäväksi jää miten venähtäneeltä isukin ilme näyttää kun kesäkuun Playboy ilmestyy kauppoihin. Lizzy poseeraa kannessa jokseenkin likaisen otsikon alla: "Satisfaction: Lizzy Jagger, between the sheets with Mick’s daughter". (Lakanoiden välissä Mickin tyttären kanssa.)

Kannessa käytetään myös Rollareiden tunnusmerkkiä, punaisia huulia.

Lizzy kertoo halunneensa itsestään kauniita kuvia, ennen kuin saa omia lapsia.

– 27-vuotiaana koen mukavana ilmaista itseäni kehoni kautta, Lizzy kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja