Michael Schumacherin ex-pomo vaatii: perheen raotettava F1-legendan yllä olevaa mystistä verhoa

3:07
Videolla juttua tulevasta Michael Schumacher -dokumentista.

Michael Schumacherin terveydentila on ollut iso mysteeri siitä lähtien, kun F1-legenda oli mukana pahassa lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Nyt Schumacherin ex-pomo Nick Fry vaatii, että saksalaisen perheen pitäisi antaa enemmän tietoja F1-sarjan seitsenkertaisen maailmanmestarin nykytilasta.

Schumacherin terveydentila on ollut onnettomuudesta lähtien käytännössä täysi mysteeri. Schumacherin tilasta on tiedetty lähinnä vain se, että hän on ollut kotihoidossa Sveitsissä. F1-legendaa on saanut tavata vain kourallinen ihmisiä.

Nick Fry, joka toimi Mercedeksen toimitusjohtajana aikana, jolloin Schumacher vieraili tallissa (2010-12), vaatii, että saksalaislegendan perheen pitäisi kertoa enemmän tilanne- ja terveystietoja faneille.

Corinna (Schumacherin vaimo) ja perhe ovat pitäneet hyvin tiukkaa kontrollia hänen terveydentilasta. Se on sääli, Fry sanoi Racefansin mukaan.

– Tuolla on miljoonia ihmisiä, jotka ovat kiintyneitä Michaeliin. Kyse ei ole pelkästään hänen faneistaan Saksassa tai Mercedeksen faneista. Sen jälkeen, mitä hän saavutti ja millaiseen asemaan hän on noussut, ihmiset haluavat tietää hänen kunnostaan. He ovat uteliaita ja he haluavat olla mukana, Fry perusteli vaatimustaan.

Fry’n mukaan tilannepäivitykset olisivat hyödyllisiä myös Schumacherin perheen kannalta. Tällä Fry viittaa siihen, että avoimemman tiedotuksen kautta Schuamcherille pystyttäisiin tarjoamaan paras mahdollinen hoito.

– Olen varma, että viime vuosina on kehitelty ja kokeiltu eri hoitomuotoja. Hänen perheelle olisi hyödyllistä kertoa, että miten he ovat käsitelleet tätä haastetta, koska tuolla on varmasti paljon ihmisiä, jotka ovat ehkä kokeneet saman ja jotka pitäisivät kokemuspohjaa hyödyllisenä heidän oman tilanteen kannalta, Fry mietti.

Schumacherista kantautui uusia tietoja maanantaina, kun hänen kerrottiin siirtyneen Pariisiin saamaan hoitoja. Asiasta kertoi päivälehti Le Parisien.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja