Michael Schumacher nosti tunteet pintaan voittohaastattelussa – Mick-poika osana erityistä hetkeä: "Kiitos kauniista sanoista"

Tulipalo autossa! Ruotsin Mattias Ekström kukistaa silti Mick Schumacherin Race of Champions -finaalissa 2:53
Draamaa finaalissa! Mattias Ekströmin autossa syttyi tulipalo kesken ajon.

Viikonloppuna kisatun Race of Champions -kilpailun voittoon ajoi Ruotsin Mattias Ekström, joka löi finaalissa Saksan Mick Schumacherin. Ekström jakoi kisan jälkeen lämpimät muistonsa Mickin isästä Michael Schumacherista.

Race of Champions -finaalista muodostui todellinen jännitysnäytelmä, kun Ekströmin auton ohjaamossa syttyi tulipalo kesken finaaliajon. Ruotsalaistähti kuitenkin onnistui taltuttamaan liekit ajonsa aikana.

Katso tilanne pääkuvan videolta!

– Se ei kuulunut suunnitelmaan. Sain hyvän startin, mutta jo puolen kierroksen jälkeen autossa syttyi jokin tuleen. Savua oli paljon. Yritin vain sammuttaa tulipaloa suorilla ja onneksi se toimi, Ekström kertoi finaalin jälkeen.

Useamman kerran Race of Championsin voittoa juhlinut Ekström jakoi finaalin jälkeen tunnustusta Mick Schumacherille. 44-vuotias ruotsalaiskuski innostui muistelemaan Michael Schumacheria kesken haastattelun.

– Mickin kanssa kisaaminen oli minulle erityisempää kuin voitto. Kaikki tietävät, että ajoin kaksi finaalia Michaelia vastaan. Oli hienoa kisata myös Mickiä vastaan. Se on tunteellista, koska minulla oli mahtavia hetkiä Michaelin kanssa, ja oli todella erityistä nähdä Mick finaalissa, Ekström sanoo tunteikkaana.

Mick Schumacher otti erityiset kehut ilolla vastaan.

– Kiitos kauniista sanoista.

Katso tunteellinen haastattelu alta.

Lue myös:

    Uusimmat