Michael Monroen kitaristi vaihtuu

Kolme vuotta Michael Monroen kitaristina toiminut Dregen jättää pestinsä ja keskittyy jatkossa soolouraansa. Monroen uusi kitaristi on jo tiedossa.

Kolmen vuoden ajan Michael Monroen kitaristina toiminut ruotsalainen Dregen aikoo keskittyä jatkossa soolouraansa. Myös TheHellacoptersin ja Backyard Babiesin kitaristina tunnettu Dregen lämmittelee Monroeta kevään keikoilla.

– Viimeiset kolme vuotta Michael Monroen matkassa ovat olleet upeaa aikaa, ja olen nauttinut yhteistyön jokaisesta sekunnista. Minun tulee ikävä bändiä, mutta nyt on aika panostaa soolouraan ja tulevaan Backyard Babies -levyyn. Lämmittelemme Michael Monroeta soolobändini kanssa huhti- ja toukokuussa. Miten mahtava paketti ja loppuhuipennus!, Dregen toteaa.

Dregen on soittanut Michael Monroen livekokoonpanossa kesästä 2011 lähtien, ja häntä kuultiin myös yhtyeen uusimmalla albumilla Horns and Halos. Jatkossa Michael Monroen kitaristina soittaa jo viime vuoden levynjulkaisukiertueelta tuttu brittimuusikko Rich Jones.

– Rich Jones teki erinomaista työtä jo sijaistaessaan Dregeniä, ja kemiamme toimivat yhteen niin hyvin, että toivotamme hänet avosylein tervetulleeksi bändin vakijäseneksi. Näin saaga jatkuu taas, Michael Monroe ylistää.

Tulevien Suomen-keikkojen ja festivaalikesän välissä Michael Monroe suuntaa vielä konsertoimaan muun muassa Italiaan ja Espanjaan.

(MTV VIIHDE)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja