Mainos

Michael Bublé hypetti vauhdikkaassa konsertissaan suomalaiskiekkoilijoita

Nuoren sukupolven Frank Sinatraksi kutsutun Michael Bublén konsertista muotoutui suuri stand up -juhla.

Hartwall Areenalla perjantai-iltana esiintynyt, urallaan yli 33 miljoonaa levyä myynyt Michael Bublé vaikutti olevan innoissaan suomalaisyleisöstä. Kanadalaislaulajan ensimmäiseen Suomen-konserttiin oli saapunut noin 11 000 fania.

Kattavasti Crazy Love -albumin tuotantoa läpikäynyt konsertti ei suinkaan ollut pelkkä konsertti, vaan kuten Bublé itse muotoili "en järjestä konsertteja vaan kunnon juhlia".

Kahden tunnin mittaista konserttia täydensikin välillä ylivilkkaaltakin vaikuttaneen laulajan onnistuneet stand up -vitsit.

Lahjakkaan laulajan jazz- ja viihdemusiikki kattauksen lisäksi lavalla nähtiin myös Michael Jackson -imitaatio sekä pätkä Twilight-elokuvasta itse artistin esittämänä. Kanadalainen Bublé muisti myös huomioida Suomea ja Kanadaa yhdistävän asian: jääkiekon.

- Kiitos kun teette oloni näin kotoisaksi. Me suomalaiset ja kanadalaiset olemme hyvin samanlaisia. Niin kohteliaita, mutta juodessamme tulemme hulluiksi. Sitäpaitsi, tehän pidätte jääkiekosta yhtä paljon kuin minä. Ajattelin itse asiassa esitellä itseni ensin Esa Tikkasena, Bublé sanaili.

Ensimmäisen kerran Suomessa käydessään joulukuussa 2011 Bublé vieraili MTV3:n Korkojen kera -lähetyksessä ja tapasi tuolloin myös Tikkasen.

Illan konsertissa Bublé harmitteli sitä, että ei ole koskaan päässyt pelaamaan suomalaispelaajien kuten Jari Kurrin sekä Jarkko ja Tuomo Ruudun kanssa. Jääkiekkoteema jatkui konsertin loppuun asti, jolloin Michael intoutui lajista lavalla lämäämällä tennispalloja yleisöön. Orkesterinsa esitellessään Bublé kuvaili jokaista bändin jäsentä humoristisesti ja erään jäsenen kohdalla Bublé yllättäen viittasi Hjallis Harkimoon. Tästä intoutuneena orkesterin jäsen näytti imitoivan ilmeillään Hjallista.

Yleisöään aktiivisesti huomioineen laulajan loppuunmyydyssä konsertissa kaksi onnekasta naista pääsi yllättäen lavalle esiintymään Bublén kanssa ja konsertin loppuvaiheessa Michael siirtyi itse lavalta alas yleisön sekaan laulamaan. Suomea ja Helsinkiä oli huomioitu myös laulajan taustascreenin kuvissa.

Kolmen kappaleen encoren jälkeen Bublé kiitteli vuolaasti suomalaisyleisöään ja liikuttui kyyneliin viimeisen, herkän Song For You -kappaleenaikana.

Konsertissa kuultiin muun muassa kappaleet Cry Me A River, All Of Me, Georgia On My Mind, Crazy Love, Haven't Met You Yet, Georgia On My Mind, At This Moment, Sway, Home,I've got the World On A String, Everything Me and Mrs. Jones Heartache Tonight, Feeling Good

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.