Mainos

Metsään kadonneen japanilaislapsen vanhemmat välttyvät syytteiltä

Japanissa seitsemänvuotiaan poikansa rangaistuksena metsään hylänneet vanhemmat eivät saa todennäköisesti syytteitä tapauksessa, kertovat japanilaisviranomaiset

Isä kertoi eilen saaneensa tekonsa anteeksi pojaltaan. Poika selvisi yksin metsässä lähes viikon, ja hän löytyi lopulta suuretsintöjen päätteeksi perjantaina armeijan rakennuksesta.

Tapaus on nostanut Japanissa mediamyrskyn vanhempia kohtaan, jotka jättivät pojan tien varteen opetukseksi kivien heittelystä. Kun vanhemmat tulivat hakemaan poikaa, niin poika oli kadonnut.

– Emme näe tapauksessa tapahtuneen rikosta, Hokkaidon poliisin tiedottaja sanoo uutistoimisto AFP:lle. Sen sijaan asiasta on ilmoitettu sosiaaliviranomaisille.

AFP:lle perheväkivaltaan erikoistunut lakimies sanoo, että syytteen nosto mahdollisuus on tapauksessa varsin ohut.  Sen sijaan lakimies arvelee, että nyt keskitytään pojan kuntoon ja mahdolliseen traumaan. Poliisi on kuulustellut poikaa eilen sairaalassa. Pojan odotetaan pääsevän tänään sairaalasta. 

Paikallisen lehden mukaan hän kertoi poliisille, että kulki metsässä yksin eikä tavannut ketään. Välillä hän lepäsi, ja illan pimettyä hän tuli sotilasrakennukselle.  

Eilen pojan isä kertoi julkisuuteen saaneensa anteeksi pojalta:


Poikaa etsittiin viikon ajan metsästä: 

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.