Mestiksestä käsittämätön video: pelaajalle maali oman siirretyn rangaistuksen aikana

Maalikooste: FPS - JoKP 4:06
FPS-JoKP-ottelun maalikooste: Jonne Bryggerin ihmehetki tapahtui kolmannen erän alun 3-0-maalissa.

Jääkiekon Mestiksen lauantain kierroksen ottelussa Forssan Palloseuran ja Joensuun Kiekko-Poikien välillä nähtiin osuma, jollaista harvemmin tulee eteen: JoKP:n Jonne Bryggerille oli tulossa jäähy, jota odotellessa Bryggerille kirjattiin myös maali.

Tapahtumat lähtivät liikkeelle Forssassa pelatun ottelun kolmannen erän alussa. FPS:n maalivahti Eetu Nieminen poistui tolppien välistä, kun tuomari nosti kätensä pystyyn JoKP-pelaaja Bryggerille tulossa olleen jäähyn merkiksi.

Kiekko jäi FPS:n haltuun hyökkäysalueelle, josta Topi Hägg yritti siirtää sitä laidasta omille puolustajille siniviivaan. Rystyheitto epäonnistui kuitenkin pahasti, ja kiekko lipui tyhjänä ammottaneeseen forssalaismaaliin.

Hetken epätietoisuuden jälkeen kävi selväksi, että maali todella hyväksytään, sillä yksikään JoKP:n pelaajista ei ollut koskenut kiekkoon siirretyn rangaistuksen aikana. Kaiken lisäksi maali merkittiin rangaistusta odottaneelle Jonne Bryggerille.

– Voi luoja, mikä maali! Ei ole todellista! Missä muualla kuin Mestiksessä? Selostaja Toni Lång hämmästeli C Moren ottelulähetyksessä.

Osuma vei Kiekko-Pojat 3–0-johtoon. Joensuulaiset hakivat vierasottelusta pisteet lopulta 4–0-voitolla. Jonne Bryggerin kohdalla tulossarakkeessa komeilevat kauden viides osuma ja kampituksesta tullut kahden minuutin rangaistus samalla kellonlyömällä 41:20.