Mestarit areenalla -nimi aiheutti kohun – uusi kokoonpano pahoittelee: "On sanomattakin selvää, että kunnioitamme kollegoitamme suuresti"

18:55
Mestarit areenalla -kiertueella nähdään Kaija Koo, Ellinoora, Vesala ja Jenni Vartiainen

Uudet mestarit pahoittelevat nimestä aiheutunutta kohua

Viime viikolla uutisoitiin, että Mestarit areenalla -kiertue tekee paluun uusin artistein. Ensi syksynä toteutuvalla kiertueella nähdään Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Vesala, sekä Ellinoora.

Tulevan kiertueen nimi aiheutti mielipahaa Mestarit areenalla -alkuperäisartisteissa. Helsingin Sanomien mukaan Pepe Willberg ja Hector pahoittivat mielensä, että kiertueen nimi käytetään uudelleen.

Willberg ja Hector kiersivät yhdessä Kirkan ja Pave Maijasen kanssa suositulla Mestarit areenalla -kiertueella 90-luvun loppupuolella.

– Ensiajatus oli, että mikä vitsi tämä on. Mietin, että kuka hullu lähtisi tekemään tällaista, Hector kommentoi Helsingin Sanomille.

– Tuo temppu on vienyt multa puhekyvyn. En osaa oikein edes sanoa mitään. Se on niin älytöntä, Willberg jatkaa.

Molemmat kuitenkin korostavat, että heillä ei ole mitään kyseisiä muusikoita kohtaan, vaan päinvastoin. Molemmat kertovat Helsingin Sanomille arvostavansa uusia mestareita musiikillisesti.

Hiljattain uudet Mestarit Areenalla -tähdet jakoivat yhteisen kirjoituksen sosiaalisessa mediassa, jossa pahoittelevat kiertueen nimestä aiheutunutta mielipahaa.

– Lähdimme tähän projektiin ilolla mukaan, hyvin aikein ja siinä oletuksessa, että kaikki osapuolet ovat asian puolella. Olemme pahoillamme, että kiertueen nimestä on aiheutunut mielipahaa. Yhteistä tapahtumille on ainoastaan se, että tämäkin on neljän ison artistin yhteinen kiertue. Nyt, vuonna 2022, teemme tällä porukalla tietysti jotain ihan omannäköistä, artistit kirjoittavat.

– On sanomattakin selvää, että kunnioitamme kollegoitamme suuresti. Mestarit-kiertue toi 90-luvulla valoa synkkään aikaan Suomessa ja samoin mekin haluamme tuoda lämpöä tähän aikaan, teksti jatkuu.

Uudet mestarit odottavat syksyä innolla ja kirjoittavat postauksensa loppuun lyhyesti.

– Rauhaa ja rakkautta.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja