Areenakiertueelle lähtevät Mestarit: "Jokaisen artistin kädenjälki näkyy lavalla"

Mestarit-kokoonpano lähtee pian areenakiertueelle.

Mestarit eli Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala ja Ellinoora valtaavat perjantaina 21. lokakuuta Espoon metro areenan, josta alkaa niin ikää Mestarit-nimeä kantava areenakiertue.

– Meitä on kysytty tähän levy-yhtiön toimesta. Kun kuulin ketä muut artistit olivat, oli helppo sanoa kyllä. On mahtavaa lähteä kiertämään yhdessä, Vesala kertoi MTV Uutisille.

Kiertuetta on valmisteltu jo noin parin vuoden ajan. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiinkin sunnuntaina 16. lokakuuta maistiainen siitä, mitä tuleman pitää Vapaa-kappaleen myötä. 

– Olimme yhdessä studiossa jo keväällä 2021. Silloin aloimme sovittaa Vapaa-kappaletta yhdessä, Jenni Vartiainen kertoo.

Kyseessä on myös Vartiaisen paluu keikkalavoille pitkän tauon jälkeen.

– Olen asunut neljä vuotta New Yorkissa ja nyt palaan näiden ihmisten kanssa lavalle. Se on kaunis ja pehmeä laskeutuminen ja on ihanaa palata tällä tavalla pitkän tauon jälkeen. Yhdessä tekemällä kohtaamme ihmeellisellä tavalla ja kaikki tuntuu yhtenäiseltä. 

Myös Ellinoora korostaa kiertueen erityislaatuisuutta.

– Ihan joka vuosi tässä maassa ei tällaista nähdä. Jokaisen artistin kädenjälki näkyy lavalla. Paperillahan idea on tietysti hauska, mutta käytännössä tekeminen olisi voinut olla hyvin erilaista. Tämä on mennyt yllättävän soljuvasti ja haluamme kaikki samaa lopputulosta, vaikka teemme eri tavalla töitä, Ellinoora kertoo.

Kaija Koon mukaan erityisesti neljän artistin yhteinen matka on ollut erityisen hieno jo tähän mennessä.

– Kun olen näiden hienojen naistaiteilijoiden kanssa tehnyt töitä ajattelen todella, että he ovat oikeasti Mestareita. Tämä on ollut huikea musiikillinen matka. Meillä on samanlainen musiikillinen kieli ja ajattelutapa, Kaija Koo kehui.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat