Kuullaanko Mestarit Areenalla -kiertueella myös Gimmelin ja PMMP:n musiikkia? Vesala mainitsi hänen ja Jenni Vartiaisen yhtyetaustasta: "Minä vain nyt vihjasin vähän"

18:55
Warner Music julkisti Mestarit areenalla -kiertueen - mukana Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen

Kaija Koo, Vesala, Jenni Vartiainen ja Ellinoora lähtevät ensi syksynä Mestarit Areenalla -yhteiskiertueelle.

Warner Music -levy-yhtiö järjesti maanantaina tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin, että legendaarinen Mestarit Areenalla -yhteiskiertue saa syksyllä jatkoa Warner Music Liven toteuttamana.

Suomen kaikkien aikojen suurimman kiertueen mestareina toimivat artistit Kaija Koo, Vesala, Jenni Vartiainen ja Ellinoora. Alkuperäisellä, 1990-luvulla toteutetulla Mestarit Areenalla -kiertueen mestareina toimivat laulajat Hector, Pepe Willberg, Kirka ja Pave Maijanen.

Paikan päällä Warner Musicin tiedotustilaisuudessa olleet Kaija Koo, Vesala ja Ellinoora kertoivat MTV Uutisille, että tulevalla yhteiskiertueella kaikki on uutta. Artistit, ryhmän yhteinen voima, musiikki, sekä visuaalinen ilme.

– Tämä on mieletön kunnia, ja me nostamme tietenkin hattua ensimmäisille mestareille. Nyt on tässä ajassa tämän näköiset (mestarit), ja tulee upeat keikat, Vesala hehkutti.

Kaija Koo kertoi, ettei hän epäröinyt yhteiskiertueelle lähtemistä hetkeäkään.

– Ja kyllä minun täytyy sanoa, että tämä on ollut vähän minun haaveeni pidemmänkin aikaa. Jotenkin tuntuu, että se haave vain yhtäkkiä tulikin sitten kohti, Kaija Koo kertoi.

Ellinoora tunnusti, ettei useita hittibiisejä tahoillaan nikkaroineen nelikon ole maailman helpointa kasata yhteistä konserttia.

– Mutta lähdetään siitä liikkeelle, että kun materiaalia on paljon, niin (valitaan) se, mikä meistä tuntuu oikealta, ja mistä yleisö saa eniten riemua ja iloa. Uskon, että kaikki ovat odottaneet tällaista musiikillista ilotulitusta ja sitä, että olemme läsnä yhdessä musiikin keinoin, hän lisäsi.

Konserttiin päätyvien kappaleiden valinta ei välttämättä ole kaikkein helpointa, mutta Vesalan mukaan se on hauskaa.

– Olemme käyneet läpi toistemme uraa alusta tähän päivään, ja valikoitui juuri tällaisia yleisölle tärkeitä biisejä, Vesala kertoi.

Vesala ja Vartiainen kuuluivat ennen soolouriaan yhtyeisiin. Vesala toimi vuosina 2002–2013 aktiivisen PMMP-yhtyeen keulahahmona yhdessä Mira Luodin kanssa. Vartiainen puolestaan kuului vuosina 2002–2004 aktiiviseen Gimmel-yhtyeeseen yhdessä Susanna Korvalan ja Ushma Karnanin (nyk. Olava) kanssa.

Vesala mainitsi kappalevalinnoista puhuessaan hänen ja Vartiaisen yhtye-taustan. Laulaja ei kuitenkaan suoraan paljastanut, tullaanko tulevalla yhteiskiertueella kuulemaan myös PMMP:n ja Gimmelin musiikkia.

– Minä vain nyt vihjasin vähän, että meillähän on pitkät urat kuitenkin, hän nauroi.

– Meillä on pitkät urat, minulla yli 40 vuotta. Kyllähän sieltä löytyy kaikenlaista. Pääsee leikkimään niillä biiseillä ja yhdistelemään, Kaija Koo sanoi lisäten, etteivät he vielä voi paljastaa kiertueen sisältöä tarkemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja