Merkkihuolto töpeksi pahemman kerran: Päälle unohtunut kojelautakamera tallensi, kuinka mekaanikot rälläsivät kytkimen ja renkaat pilalle: "En osaa ajaa manuaalia"

0:35
Teinit aiheuttivat valtavaa tuhoa autokaupan pihalla Teksasissa.

Kojelautakamera on äärimmäisen hyödyllinen investointi, kuten tämä Yhdysvalloissa viime viikolla sattunut tapaus osoittaa.

Suhail Sood vei pari vuotta vanhan Ford Mustang GT:nsä viime viikon maanantaina Stevens Jersey City Ford -liikkeen merkkihuoltoon aurauskulmien säätöön.

Kyseinen toimenpide harvoin on erityisen vaativa tai aikaa vievä, joten Soodin hälytyskellot alkoivat soida, kun operaatiossa kesti yli kolme tuntia.

Auton kojelautakamera oli jäänyt huoltovierailun ajaksi päälle, joten Sood ajatteli varmuuden vuoksi tsekata, oliko muistikortille tallentunut jotain, mikä selittäisi toimenpiteen epätavallisen pitkän keston.

Soodin tekemä löytö on monen autoilijan painajainen. Kamera oli tallentanut videota koko kolmen tunnin ajan, ja materiaali paljasti, että mekaanikkokolmikko oli lähtenyt hänen autolla huvikseen ajelulle.

Mekaanikot kaahasivat autolla törkeää ylinopeutta ja jopa kehuskelivat asialla. Kuljettaja myös soitti kaverilleen ja elvisteli, millaisella autolla hän parhaillaan ajoi. Renkaiden voi kuulla vinkuvan useaan otteeseen, ja kolmikko myös naureskelivat käryävän kytkimen hajulle.

– Sinä poltat kytkimen! Nosta kytkin välillä ylös, et voi polkea sitä koko ajan! videolla todetaan.

Autossa käytiin myös erikoinen keskustelu kuljettajan ja matkustajan välillä. Matkustaja totesi, ettei hän "osaisi ajaa manuaalivaihteisella autolla". Kuljettaja kuitenkin tarjosi autoa välittömästi hänen ajettavakseen ilmeisesti opetusmielessä, mutta matkustaja ei kuitenkaan suostunut.

Potkut tuli

Stevens Jersey City Fordin omistaja sai Soodilta pian yksityiskohtaisen selvityksen tapahtuneesta sekä listan vaatimuksistaan. Hän oli liittänyt mukaan myös kojelautakameran videon.

Katso video alta.

Hän vaatii, että autolle tehdään kytkinremontti toisessa, hänen itsensä valitsemassa Ford-liikkeessä. Samalla auto myös tarkastettaisiin läpikotaisin mahdollisten muiden vaurioiden varalta, ja alle hankittaisiin uudet renkaat. Hän myös vaatii hyvitystä siltä ajalta, jonka hän joutuu olemaan pois töistä saadakseen auton kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Omistaja ilmoitti nopeasti, että autolla rällänneet mekaanikot on irtisanottu. Hän tarjosi 380 dollaria maksanutta huoltoa ilmaiseksi, mutta Sood ei suostunut niin vähään. Hän julkaisi oheisen videon sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun yrityksen omistaja ei suostunut hänen vaatimuksiinsa.

Lähde: Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja