Merkittävän rajapyykin saavuttava Patrik Laine pääsee osaksi suurta juhlaa – "Toivottavasti ei tarvitse olla jäällä pitkään"

Winnipeg Jets ja suomalaistähtensä Patrik Laine pääsevät juhlien makuun, kun Jets kohtaa vierasjäällä Washington Capitalsin yöllä Suomen aikaa pelattavassa NHL-jääkiekkoliigan ottelussa. Laine kirjaa ottelussa tililleen uran 300. NHL-runkosarjapelin, ja Capitals huomioi peliä ennen venäläissinkonsa Aleksandr Ovetshkinin viikonloppuna tekemää uran 700. NHL-maalia.

– 300, näinkö on? En tiennytkään. Aika nopeasti tuli, ei tunnu siltä, että olisin pelannut 300, Laine totesi omasta rajapyykistään Jetsin Twitter-tilin videolla.

Laineelta tiedusteltiin, miltä 300 pelin ura on maistunut.

– No, välillä on ollut vaikeuksia mutta niinhän se menee. Kokonaisuutena olen aika tyytyväinen, mies vastasi.

Ovetshkin-juhlallisuuksista Laine toivoi ripeää, virnuillen, että "toivottavasti ei tarvitse olla jäällä pitkään". Ovetshkinille kuuluu kuitenkin kunniaa kovaan tasalukuun yltämisestä, vasta kahdeksantena NHL-pelaajana kautta aikain.

– Uskomaton suoritus. Hän on yksi parhaista maalintekijöistä ikinä. Siistiä olla täällä (juhlapelissä) ja pelata häntä vastaan, tästä tulee hauska ilta, Laine sanoi.

Ja tietenkin suomalaistykiltä kyseltiin, miltäköhän tuntuisi päästä 700 maaliin?

– Ei hajuakaan, olen jotain 570 jäljessä siitä, tarkalleen ottaen 564 maalin päässä seitsemästäsadasta oleva Laine kuittasi.

– Mutta kivaltahan se varmasti tuntuu. Sen tiedän ihan varmasti, että hän (Ovetshkin) on tuuletellut maalia monen monta kertaa. Mutta joo, kysykää tuota joltain, joka on lähempänä tuota 700:aa maalia.

Lue myös:

    Uusimmat