Menestys ei ole tuurista kiinni – näin olet onnekas!

Nyt seuraa shokkipaljastus – hyvää tuuria ei nimittäin ole olemassa. Jokainen aika ja paikka ovat mahdollisia onnenpotkuille, jos vain osaat oivaltaa tilanteen oikein.

Tunnet varmasti ainakin yhden ihmisen, jolla on ihan mieletön tuuri. On arpaonnea, mahtavia työpaikkoja ja muita omituisilta tuntuvia onnenpotkuja. Helmi neuvoo kuinka voit olla oman elämäsi HannuHanhi!

Ole valmis seikkailuun

Onnekkaat ihmiset ovat sosiaalisia, rentoja ja avoimia uusille kokemuksille. He huomaavat elämässään mahdollisuuksia ja myös reagoivat niihin. He ottavat helposti riskejä, kokeilevat uusia asioita ja käyvät mielellään tuttujen paikkojen sijaan tuntemattomissa paikoissa. Tilaisuuksiin tarttuminen tekee onnekkaaksi.

Usko mahdollisuuksiin

Onnekkaat ihmiset ovat optimisteja. He uskovat, että kaikki on mahdollista. He eivät luovuta helposti, vaan näkevät vastoinkäymiset vain väliaikaisina. Onnekkailla ihmisillä on myös tahdonvoimaa ja sitkeyttä saavuttaa haluamiaan asioita.

Luo aitoja ihmissuhteita

Optimistinen elämänasenne näkyy myös ulospäin. Onnekkaat ihmiset luovat positiivisia kontakteja erilaisiin ihmisiin. He ovat usein itsevarmoja, yhteistyökykyisiä, sosiaalisia ja seikkailullisia. Heidän hyväntuulisuutensa ja hyvä tahto houkuttelee muita ihmisiä ja uudet kontaktit luovat jälleen uusia mahdollisuuksia onneen.

Luota vaistoosi

Onnekkaat ihmiset tekevät usein päätöksiä intuition avulla. He luottavat omiin aavistuksiinsa ja tietävät, mikä on hyödyllistä milläkin hetkellä. He osaavat ikään kuin virittäytyä oikeaan mielentilaan, ja sen voi kuka tahansa opetella. Hiljene ainakin kerran päivässä meditoimaan ja luota ensimmäiseen ajatukseesi uusissa tilanteissa.

Opi virheistä

Onnekkaat ihmiset osaavat kääntää huonon onnen hyväksi onneksi. He eivät jää murehtimaan menneitä vaan keskittyvät tulevaisuuden mahdollisuuksiin. He ottavat epäonnistumiset oppiläksyinä ja etsivät jatkuvasti parempia keinoja selvitä samanlaisista tilanteista. Onnekkaat ihmiset keskittyvät ongelmien sijaan ratkaisuihin.

Työkalut hyvän onnen lisäämiseksi

1. Pidä päiväkirjaa onnen hetkistä. Kirjoita aina muistiin, kun olet tehnyt jotain rohkeaa, joka onkin johtanut onnekkaaseen kokemukseen. Voit myös palkita itsesi tästä ostamalla vaikka lempiherkkujasi.

2. Inspiroidu ihmisistä, ideoista ja kokemuksista. Mieti keitä rohkeita ihmisiä ihailet ja miksi.

3. Muuta rutiineja ja tee asioita toisin. Astu pienin askelin ulos omalta mukavuusalueeltasi.

4. Kuuntele itseäsi ja vaistojasi. Tee niin mikä tuntuu milläkin hetkellä "oikealta."

5. Kuvittele itsesi onnekkaaksi. Ajattele elämääsi elokuvana, jonka käsikirjoituksen saat luoda itse. Jos tiedossa on vaikka pelottava työhaastattelu, kuvittele kuinka selviät tilanteesta yhtä coolisti kuin JamesBond.


Lue lisää:


MTV3/Helmi/Katja Kinnunen

Lähde: YouBeauty

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja