Meneekö tämä jo yli? Miehen pihalla 144 000 jouluvaloa: "Halusin vain saada ihmiset hämmästymään"

Menevätkö nämä joulukoristelut jo yli? Miehen pihaa koristaa yli 144 000 jouluvaloa 1:07
Videolla nähtäviä jouluvaloja on suunniteltu ja rakennettu kolmen vuoden ajan.

Joulu on vielä parin kuukauden päässä, mutta eräs Missourista kotoisin oleva perheen isä on valmistellut lauantaina sytytettäviä jouluvaloja jo kolmen vuoden ajan.

– Tämä on ollut kolmen vuoden projekti. Halusin rakentaa jotain, mitä ihmiset eivät olleet ennen nähneet, Chris Gant kertoo.

Chris kertoo olleensa aina kiinnostunut jouluvaloista ja olevansa aika taitava niiden kanssa. Ammatikseen mies ajaa rekkaa, mutta kotona ollessaan pihan valoinstallaatio vie kaiken vapaa-ajan.

– Pihalla on nyt 144 000 valoa, Chris arvioi.

Moni saattaa kysyä, miksi Chris on halunnut pystyttää pihalleen 144 000 jouluvaloa. Miehen mukaan nykyisin on niin vähän asioita, mitä saa tehdä vapaasti ja ilmaiseksi.

Valojen teema on miehelle läheinen, sillä joulun lisäksi Chris osoittaa kunnioitusta fanittamaansa urheilujoukkuetta kohtaan. Kansas City Chiefs on amerikkalaista jalkapalloa pelaava joukkue. Joukkue on nimensä mukaisesti kotoisin Kansas Citystä, Missourista. Sen värit ovat punainen ja valkoinen.

Chrisin pihalle kolmen vuoden aikana pystyttämät värikkäät valot eivät kuitenkaan itsessään riitä. Ne toimivat Chrisin valitseman musiikin tahdissa.

– Haluan vain saada ihmiset hämmästymään!

Chrisin sähkölaskuun tulee ainakin sadan dollarin piikki aina, kun hän laittaa pihan valot päälle, mutta hänen mukaansa se on kaiken vaivan ja rahan arvoista.

– Käyttäisin viimeisetkin lanttini tähän, Chris toteaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat