Mainos

Melania Trumpin kanssa keskustellut Jenni Haukio jatkaa kohteliaisuuskierrettä: "Ilo oli minun puolellani!"

0:44

USA:n ja Suomen presidenttien puolisot kiittelevät toisiaan sosiaalisessa mediassa. Melania Trump ja Jenni Haukio nauttivat aamiaista Mäntyniemessä.

Katso yllä video Donald ja Melania Trumpin saapumisesta Mäntyniemeen!

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat toisensa Helsingissä maanantaina 16. heinäkuuta.

Presidentti Trump saapui puolisonsa Melania Trumpin kanssa Helsinkiin sunnuntaina 15. heinäkuuta.

Trumpit vierailivat Suomen presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion luona presidentin virka-asunnolla Helsingin Mäntyniemessä.

Sauli Niinistö ja Donald Trump kävivät Mäntyniemen ruokasalissa kahdenvälisen keskustelun. Samaan aikaan rouva Haukiolla ja rouva Trumpilla oli erillinen aamiaiskeskustelu pienessä salongissa.

Presidentin kanslian virallisella Twitter-tilillä julkaistun twiitin mukaan Haukio ja Trump puhuivat monista ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista.

– Rouvat Jenni Haukio ja Melania Trump puhuivat muun muassa lasten ja nuorten hyvinvoinnista, rouva Trumpin Be Best-kampanjasta, Haukion toiminnasta Unicefin suojelijana ja Pieniä tarinoita -kampanjasta. Keskustelua myös Suomen vahvuuksista hyvinvointiyhteiskuntana, twiitissä listataan.

Melania Trump hehkutti tapaamistaan Haukion kanssa Twitterissä.

– Nautin keskustelusta Suomen ensimmäisen naisen kanssa tänään. Hyvä keskustelu koskien maidemme kohtaamia haasteita. Kiitos emännöinnistä, Jenni Haukio! Trump kirjoitti twiitissään englanniksi.

Twiitissä on mukana kaksi yhteiskuvaa presidenttien vaimoista.

Jenni Haukio vastasi Trumpin twiittiin.

– Kiitos – ilo oli kokonaan minun puolellani! Haukio kirjoittaa twiitissään.

USA:n ja Venäjän presidentit tapaavat tänään iltapäivällä Presidentinlinnassa. Presidentti Niinistö vastaanottaa ensin presidentti Putinin ja sitten presidentti Trumpin.

Venäjän ja Yhdysvaltojen presidenttien kahdenvälinen keskustelu käydään Presidentinlinnan Goottilaisessa salissa. Tapaaminen jatkuu laajemmalla kokoonpanolla työlounaalla Peilisalissa.

Keskusteluiden päätteeksi Trump ja Putin pitävät yhteisen tiedotustilaisuuden Valtiosalissa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja