Mainos

Tästä kaikesta Jenni Haukio ja Melania Trump keskustelivat – aiheena muun muassa lasten ja nuorten hyvinvointi

0:44

Jenni Haukio ja Melania Trump keskustelivat tasavallan presidentin kanslian mukaan monista yhteiskunnallisista aiheista.

Katso yllä video Donald ja Melania Trumpin saapumisesta Mäntyniemeen!

Presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump saapui miehensä kanssa Helsinkiin sunnuntaina 15. heinäkuuta. Presidentti Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat toisensa Helsingissä maanantaina 16. heinäkuuta.

Trumpit vierailivat maanantaina aamupäivällä Suomen presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion luona presidentin virka-asunnolla Helsingin Mäntyniemessä.

Niinistö ja Trump kävivät Mäntyniemen ruokasalissa kahdenvälisen keskustelun. Samaan aikaan rouva Haukiolla ja rouva Trumpilla oli erillinen aamiaiskeskustelu pienessä salongissa.

Presidentin kanslian virallisella Twitter-tilillä julkaistun twiitin mukaan Haukio ja Trump puhuivat monista ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista.

– Rouvat Jenni Haukio ja Melania Trump puhuivat muun muassa lasten ja nuorten hyvinvoinnista, rouva Trumpin Be Best-kampanjasta, Haukion toiminnasta Unicefin suojelijana ja Pieniä tarinoita -kampanjasta. Keskustelua myös Suomen vahvuuksista hyvinvointiyhteiskuntana, twiitissä listataan.

USA:n ja Venäjän presidentit tapaavat Presidentinlinnassa. Presidentti Niinistö vastaanottaa ensin presidentti Putinin ja sitten presidentti Trumpin.

Venäjän ja Yhdysvaltojen presidenttien kahdenvälinen keskustelu käydään Presidentinlinnan Goottilaisessa salissa. Tapaaminen jatkuu laajemmalla kokoonpanolla työlounaalla Peilisalissa.

Keskusteluiden päätteeksi Trump ja Putin pitävät yhteisen tiedotustilaisuuden Valtiosalissa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja