Melania Trumpilta tyli viesti kongressin mellakoiden aikana: Kieltäytyi tviittaamasta mielenosoittajille rauhallisen toiminnan puolesta

Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Melania Trump kieltäytyi tuoreen kirjan mukaan rauhoittamasta kongressitalon väkivaltaisia mellakoita, vaikka hänelle tarjottiin siihen tilaisuus.

Asiasta kertovan yhdysvaltalaisen uutiskanavan CNN:n mukaanDonald Trumpin henkilöstöpäällikkö Stephanie Grisham oli pyytänyt Melania Trumpia tviittaamaan rauhanomaisen mielenilmaisun puolesta, kun väkivaltaisuudet alkoivat kärjistyä Yhdysvaltain kongressitalon lähellä Washingtonissa 6. tammikuuta.

CNN:n lähteiden mukaan Grisham oli kysnyt Melania Trumpillta tekstiviestitse, haluaisiko tämä tviitata, että rauhanomaiset protestit ovat jokaisen amerikkalaisen oikeus, mutta laittomuuksille ja väkivallalle ei ole sijaa.

Trump oli vastannut tähän yhdellä sanalla: ”En.”

Politico-lehden mukaan Grisham paljastaa asian tulevassa kirjassaan I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House. Teos julkaistaan ensi kuussa.

Grisham erosi tehtävästään vain joitain tunteja viestinvaihdon jälkeen.

Rouva Trump esitteli mellakoiden aikana uutta mattoa

Kun presidentti Trumpia kannattaneet mielenosoittajat valtasivat kongressitalon, hänen puolisonsa pysyi sivussa. Hiljaiseloa arvosteltiin tuolloin.

CNN kertoo Melania Trumpin olleen mellakoiden aikaan Valkoisessa talossa valvomassa valokuvaussessiota, jossa ikuistettiin hänen asentamaansa uutta mattoa. 

Hän ei missään vaiheessa keskeyttänyt tilaisuutta eikä kommentoinut vähän matkan päässä tapahtuneita Capitolin mellakoita.

Toisen Grishamin väitteen mukaan ensimmäinen nainen nukkui yksityisessä makuuhuoneessaan Valkoisessa talossa presidentin vaalien iltana ja Grishamin oli herätettävä hänet kuuntelemaan miehensä puhetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja