Meital Dohan, muodin yläpuolella vai yksinkertaisesti karmea?

Mitä mieltä olet näyttelijä Meital Dohanin tyylitajusta: onko nainen tajunnut jotain suurta, vai kuuluisiko hänen yksinkertaisesti kääntyä tyylin ammattilaisten puoleen?

Israelilainen näyttelijätär Meital Dohan, 32, näyttäytyi Viva Glam Magazine -lehden juhlissa heinäkuussa 2012 räväkässä tyylissä. Muun muassa The Sopranos -sarjassa miniroolin näytellyt ja suositussa Weedsissä toisella tuotantokaudella nähty Dohan on saapunut aikaisemminkin eri tilaisuuksiin ja kissanristiäisiin erikoisen näköisenä, mutta tällä kertaa naisen meikki oli varsinainen järkytys.

Dohanille ei riittänyt violetti sävy kulmissa, vaan muu silmämeikki loisti turkoosina ja huulensa nainen oli vielä maalannut kaiken kukkuraksi kirkkaanpunaisiksi. Suupieleensä hän oli asettanut kultaisen kasvotarran, joka kauempaa katsottuna saattaisi luulla luomeksi. Näin räväkkä ehostus yhdistettynä hopeiseen mekkoon, kirkuvan punaisiin saappaisiin ei varsinaisesti anna ainakaan tasapainoista vaikutelmaa.

Mahtaako Dohan olla muodin yläpuolella ja uusien tyylisuuntauksien luoja, vai onko hänen tapansa ehostaa vain yksinkertaisesti jotain karmeaa? Mitä mieltä olet?


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Kuvat: Splash News, Getty Images

Lähteet: Wikipedia, IMDb, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat