Meikkaaja selittää Uma Thurmanin hätkähdyttävää ulkonäköä

Näyttelijä kohahdutti saapumalla tv-ohjelmansa punaisen maton tilaisuuteen täysin erinäköisenä, kuin hänet on totuttu näkemään.

Kill Bill -elokuvia tähdittänyt Uma Thurman oli valinnut The Slap -tv-sarjansa tilaisuuteen dramaattisen lookin.

Thurman, 44, on totuttu näkemään otsahiuksisena tai hiukset löysälle nutturalle koottuina sekä silmiä korostavissa meikeissä. Maanantaina hänen hiuksensa kuitenkin olivat auki ja tiukalla jakauksella, ja ne oli suittu lähes päänmyötäisesti.

Suurimman muutoksen teki kuitenkin meikki, jossa huulia oli korostettu ja silmät jätetty lähes kokonaan meikkaamatta. Meikki sai jopa monet pohtimaan, onko Thurman käynyt kauneusleikkauksessa. 

Nyt tähden meikkaaja kertoo taustat puhuttaneelle tyylille. 

– Teimme hänelle paljon vahvemmat kulmat ja rohkean huulimeikin ranskalaistyylisesti, vuosia Thurmani meikannut Troy Surratt kertoo Refinery29-sivustolle.

Surratt kertoo tehneensä meikkipohjasta hehkuvan ja korostaneensa siinä erityisesti hiusrajaa ja poskipäitä. Silmämeikki jätettiin tarkoituksella hyvin kevyeksi.

– Varjostin kulmakarvat kynällä siten, että muodostui kohottava efekti. Viimeistelin meikin beigellä luomivärillä enkä käyttänyt lainkaan ripsiväriä, tavallaan vastareaktiona kaikille tekoripsille, joita on totuttu näkemään punaisella matolla, Surratt sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat