Mediajätiltä tylyä otsikointia Cristiano Ronaldosta

2:57
Katso videolta: Cristiano Ronaldo jäi pahasti Tshekki-vahdin jyrän alle Kansojen liigassa – veristä supertähteä paikkailtiin minuutteja

Manchester United aikoo myydä Cristiano Ronaldon tammikuun siirtoikkunan aikana. ESPN:n mukaan siirrossa on vain yksi ongelma, kukaan ei halua Cristiano Ronaldoa.

37-vuotias Ronaldo teki vielä viime kaudella Valioliigassa 30 ottelussa 18 maalia. Tällä kaudella hän on onnistunut ainoastaan kertaalleen maalinteossa. Osuma tuli pilkulta Eurooppa-liigan ottelussa Sheriffiä vastaan. Valioliigassa Ronaldo on päässyt vain kertaalleen avauskokoonpanoon tällä kaudella.

Paikallisottelussa Manchester Cityä vastaan Ronaldo ei päässyt edes kentälle. Manchester Unitedin päävalmentajan Erik ten Hagin mukaan Ronaldo ei ole tyytyväinen tilanteeseensa.

– Hän on iloinen harjoituskentällä, mutta hän raivostuu, kun ei saa pelata, se on selvää, ten Hag sanoi aiemmin. 

ESPN:n Manchester Unitedin asiantuntija Rob Dawsonin mukaan Ronaldoa yritetään myydä tammikuussa. Otsikossaan mediajätti kertoo kuitenkin, että kukaan ei halua Ronaldoa.

Siirron puolesta puhuu se, että Ronaldo ei saa peliaikaa Unitedissa ja Uefan sääntöjen mukaan hän voisi pelata toisessa seurassa Mestarien liigaa, vaikka on pelannut Eurooppa-liigassa. Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja