Me Naiset: Raakel Lignell laihtui huimat 50 kiloa

Puolitoista vuotta sitten alkaneen elämäntapamuutoksen myötä suurperheen äidin vaatekoko on pienentynyt seitsemällä numerolla, kertoo uusin Me Naiset -lehti.

Raakel Lignell, 45, kertoo suuren elämäntyylin muuttaneen hänen elämänsä totaalisesti. Siinä missä viiden lapsen äiti aiemmin ei pahemmin liikuntaa harrastanut ja söi kotona paljon hiilihydraatteja, on tilanne keväällä 2012 täysin toinen.

Nykyisin Raakel käy jumpissa liki 20 kertaa viikossa ja syö paljon kasviksia ja proteiinia. Kiloja on karissut huimat 50 kiloa eli sata voipakettia. Kun Raakel aloitti uuden elämäntapansa loppuvuodesta 2010, ei hän uskonut koskaan löytävänsä liikunnasta samanlaista iloa, mitä muiden salilla kävijöiden silmissä näkyi.

– Alku oli ihan kauheaa. Aloitin crossing-tunnilla, sellaisella pyöräilyn ja juoksumaton sekoituksella. Kymmenen minuutin päästä jouduin lähes konttaamaan pois. Ajattelin, etten ikinä voisi saavuttaa sitä, mitä näin muiden tekevän, Raakel kertoo lehden haastattelussa.

Sisukas nainen ei antanut kuitenkaan periksi ja liikunnanilo alkoi löytyä muutaman viikon kuluttua. Myös uuteen, vähähiilihydraattisen ruokavalioon siirtyminen helpotti alkuvaikeuksien jälkeen. Uuteen elämäntyyliin kuuluu myös tipattomuus, eikä Raakel ole juonut alkoholia kuin muutaman viinilasillisen puolentoista vuoden aikana.

Raakel kertoo lehden haastattelussa, ettei hänen elämässään ollut aikaa elämänmuutokselle ennen tätä. Nyt aika oli kypsä suureen muutokseen ja tuloksetkin ovat sen mukaisia.

– Kun pari päivää sitten kävin vaa´alla ja tajusin, että kiloja on nyt yhteensä humpsahtanut 50, se tuntui uskomattoman hyvältä! Enkä nyt ihan vielä itsekään tajua sen merkitystä. Etukäteen en voinut edes kuvitella sellaista kilomäärää mahdolliseksi. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna – ei se ollut edes vaikeaa, koska elämäntilanteeni oli muutokselle otollinen, Raakel tunnustaa.

Lähde. Me Naiset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat