McLarenin F1-tähti ryöstettiin jalkapallon EM-finaalissa – kaksi ihmistä kävi yllättäen käsiksi

0:19
Videolla näkyy, kuinka valtava joukko faneja tunkeutuu sisään Wembleylle Englannin ja Italian väliseen EM-loppuotteluun.

F1-talli McLaren vahvistaa brittikuljettajansa Lando Norrisin joutuneen väkivaltaiseen välikohtaukseen sunnuntaina Lontoon Wembleyllä pelatun jalkapallon EM-finaalin yhteydessä.

Norris oli kymmenien tuhansien muiden brittien tavoin Wembleyllä seuraamassa, kun Englanti yritti saavuttaa ensimmäisen arvoturnausvoittonsa sitten vuoden 1966. Ilta päättyi kuitenkin kotiyleisön kannalta pettymykseen, sillä Italia oli rangaistuspotkukisan päätteeksi parempi maalein 2–1.

Ennen ottelua stadionille tunkeutui noin 2 500 ilman lippua ollutta ihmistä, jotka sisään päästyään veivät lipun ostaneiden ihmisten paikat katsomossa ja kieltäytyivät poistumasta.

Stadionin porteilta ja sisätiloista on jaettu perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa valtava määrä videoita, joista käy hyvin ilmi, minkälainen kaaos Wembleyllä vallitsi.

The Sun -lehden silminnäkijähavaintojen mukaan F1-tähti Norris, 21, yllätettiin ottelun jälkeen stadionin parkkipaikalla. Yhden ihmisten kerrotaan käyneen Norrisiin käsiksi ja toisen vieneen Norrisin ranteesta kymmenien tuhansien eurojen arvoisen Richard Mille -kellon.

McLarenin mukaan Norris selvisi tilanteesta fyysisesti vahingoittumattomana mutta nuori kuljettaja on ymmärrettävästi järkyttynyt.

– Tuemme Landoa, ja olemme varmoja siitä, että moottoriurheilufanit toivottavat kanssamme hänelle hyvää Britannian GP:tä tulevana viikonloppuna. Tämä on nyt poliisiasia, emmekä voi kommentoida enempää, McLaren kertoo tiedotteessaan.

Norris jakoi sunnuntai-iltana Instagram-tilillään. kuvan Wembleyltä.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja