McLaren pähkinöinä tähtikuskin hankkimisesta – "Tuo uuden ulottuvuuden"

Carlos Sainz hyppää Ferrarin rattiin – Daniel Ricciardo siirtyy McLarenin leipiin 0:39
F1-sarjassa superpäivä: Carlos Sainzille Ferrari-sopimus, Daniel Ricciardo siirtyy McLarenille.

McLaren-leiri suitsuttaa estoitta F1-talliaan ensi vuodesta lähtien vahvistavaa Daniel Ricciardoa.

Renault'lla nykyisin ajava Ricciardo vaihtaa McLarenille tämän vuoden jälkeen. McLaren ei kertonut australialaisen tähtikuskin sopimuksen tarkkaa kestoa, mutta ilmoitti kontrahdin olevan "monivuotinen".

– Danielin hankkiminen on uusi askel eteenpäin pitkän tähtäimen suunnitelmassamme ja tuo uuden mielenkiintoisen ulottuvuuden Landon (Norris) rinnalle. Tämä on hyvä uutinen tiimillemme, yhteistyökumppaneillemme ja totta kai faneillemme, McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown kommentoi tallin tiedotteessa.

Tallipäällikkö Andreas Seidl yhtyi seitsemän GP:tä F1-urallaan voittaneen Ricciardon suitsuttamiseen.

– Daniel on kykynsä osoittanut kisavoittaja ja hänen kokemuksensa, sitoutumisensa ja energiansa antavat arvokkaan lisän McLarenille ja tavoitteellemme palata kärkeen. Danielin ja Lando ollessa tiimikavereina uskon, että meillä on kaksi kuljettajaa, jotka jatkavat faniemme innostamista ja auttavat tiimiä kasvamaan, Seidl sanoi.

McLaren jakoi samalla kiitokset Carlos Sainzille tämän panoksesta. McLarenilta lähtevän espanjalaiskuskin on monissa lähteissä raportoitu suuntaavan Ferrarille. Sebastian Vettelin lähtö Maranellosta tämän kauden jälkeen on jo varmistunut, mutta Ferrari ei ole vielä vahvistanut hänen paikkaajaansa.

Lue myös:

    Uusimmat