McLaren-kuski naljaili nasevasti tallitoverilleen, F1-fanilta hilpeä vastaisku – "Luulisi sinun olevan onnellinen"

McLaren-kuljettaja Lando Norris juhlisti omaa sekä Carlos Sainzin jatkosopimusta naljailemalla tallitoverilleen Twitterissä.

McLaren tiedotti tiistaina, että tällä kaudella ajanut kuljettajakaksikko jatkaa tallin ohjaksissa myös ensi kaudella. Jatkouutisen myötä Norris innostui naljailemaan myös tallitoverilleen Sainzille.

– Olen todella iloinen ilmoittaessani, että pysyn McLarenilla ensi kaudella. En ole niin iloinen siitä, että Carlos on vielä ympärilläni, mutta et voi saada kaikkea, Norris kuittailee Twitterissä.

Norrisin päivitys sai positiivisen vastaanoton F1-fanien keskuudessa. Eräs kannattaja laittoi kuitenkin brittikuljettajalle terävän vastaiskun.

– Luulisi sinun olevan onnellinen Carlosista. Ainakin sen perusteella, kuinka katsot häntä, eräs fani kirjoittaa lisäämänsä kuvan yhteydessä.

Norris ja Sainz ovat erittäin hyvissä väleissä keskenään. Kaksikko kuittailee usein toisilleen iloisissa merkeissä omilla Twitter-tileillään. Kaksikon vauhti on ollut kilparadallakin mainiota, sillä McLaren on valmistajien MM-taulukossa tällä hetkellä neljäntenä.

Lue myös:

    Uusimmat