McGregoria ylistettiin Cannes'ssa

Star Warsin ja Moulin Rougen jälkeen skotlantilaisnäyttelijä Ewan McGregor on tehnyt pienemmän mittaluokan elokuvan, jota on ylistetty Cannes'n elokuvajuhlilla. McGregorin näyttelijätyön elokuvassa Young Adam sanottaan olevan hänen paras roolisuorituksensa sitten hänet suurempaan kuuluisuuteen nostaneen Trainspottingin.

McGregor osaa arvostaa pieniä elokuvia valtavien menestyselokuvien jälkeen. - Minusta tuntui, että halusin tehdä jotain pienempää, hän sanoo. - Olin tehnyt monia suuria elokuvia, kuten Star Warsin, Moulin Rougen ja Iskun Mogadishuun. Ne kaikki olivat upeita, hän jatkaa. Mutta Young Adam herätti hänen kiinnostuksensa. - Luin sen ja minulla oli sama tunne kuin Trainspottingia lukiessani, hän kertoo. - Se on yksi miljoonasta roolista.

McGregor arvostaa pienemmissä elokuvissa sitä, että kaikki tuntevat kaikki. Suuremmissa elokuvissa osa näyttelijöistä jää muiden varjoon ja vaille yleisön huomiota, mutta pienissä elokuvissa kaikki - niin näyttelijät kuin yleisökin - tuntevat kaikki esiintyjät.

McGregor kertoo, että Young Adamin tuottajien oli vaikeaa löytää elokuvalle tukijoita. - Nykyään romanttiset komediat saavat rahaa ongelmitta. Mutta jos haluaa tehdä jotain synkkää, ei rahoitusta tahdo löytyä.

McGregorin seuraava elokuva onkin taas suuremman mittaluokan elokuva - kolmas Star Wars.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja