Max Verstappenilta varoittavia sanoja Mercedekselle ja Ferrarille

Red Bullin Max Verstappen porhalsi formula ykkösten Kanadan GP:n kaikissa kolmissa harjoituksissa kärkiajan, mutta aika-ajoissa oli tyytyminen kolmanteen sijaan. Verstappen jakoi kuitenkin Mercedekselle ja Ferrarille kisaa ajatellen pienimuotoisia varoituksia.

MAINOS

Kanadan GP C Morella -
aika-ajot myös Subilla!

Sunnuntai: Kanadan GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Aika-ajot poikkeuksellisesti suorana myös Sub-kanavalla.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

– Olen todella iloinen tästä viikonlopusta tähän saakka. Auto on toiminut todella hyvin. Tiesimme sen aika-ajoissa, mutta minulta puuttui vain hiukan huippuvauhtia. Uskon, että erityisesti kisassa voimme tehdä todella hyvää työtä, Verstappen sanoi aika-ajon jälkeisessä haastattelussa.

Verstappenin etupuolella ovat toiseksi yltänyt Mercedeksen Valtteri Bottas ja paalumies, Ferrarin Sebastian Vettel. Verstappenilta tiedusteltiin, uskooko hän vauhdin riittävän taistelussa Mercedeksen ja Ferrarin kanssa.

– Uskon niin. Näkisin, että pehmeillä renkailla aloittamisesta hyötyy täällä, koska rata on aika liukas. Kisan aikana olemme minusta joka tapauksessa kilpailukykyisiä.

Red Bullit aloittavat kisan hyperpehmeillä renkailla ajettuaan niillä aika-ajon toisen osion nopeimmat vetonsa. Mercedekset ja Ferrarit starttaavat astetta kovemmilla, ultrapehmeillä, kumeilla.


Lue myös:

    Uusimmat