Max Verstappen rauhoittui nopeasti, isä ei – kiukutteli somessa Pirellille: ”Mikä vitsi!”

3:10
Max Verstappenin rengasrikko tapahtui täysin yllättäen kisan johtopaikalla.

Dramaattinen keskeytys Azerbaidzhanin F1-kisassa vaihtui Max Verstappenin kohdalla pian tallikaveri Sergio Perezin voiton puolesta iloitsemiseksi, mutta hänen isänsä Jos Verstappen ei jättänyt asioita sikseen.

Verstappenin kisa päättyi selvästä johtoasemasta, kun hänen vasen takarenkaansa rikkoutui täysin yllättäen. Ikää kovan seoksella oli toki jo 33 kierrosta, mutta Red Bullin mukaan renkaat eivät osoittaneet mitään oireita loppuunkulumisesta.

Tv-kuvissa pettynyt Verstappen nähtiin potkimassa takarengasta, mutta pienen hengähdystauon jälkeen hän osasi taas suhtautua päivään positiivisesti, kun tallikaveri Sergio Perez toi Red Bullille kisavoiton ja MM-kilpakumppani Lewis Hamilton jäi myös ilman pisteitä.

Hänen isänsä Jos Verstappen ei ottanut asiaa yhtä rauhallisesti. Tuittupäinen ex-kuski antoi palaa rengasvalmistaja Pirellin suuntaan sosiaalisessa mediassa.

– Mikä vitsi, hän kävi kuittaamassa Pirellin ennen kisaa Twitterissä julkaisemaan päivitykseen sunnuntain kisarenkaista.

– Tällaista ei pitäisi tapahtua. Se oli myös hengenvaarallista. Ei Pirellejä minulle, isä-Verstappen lyttäsi.

Pari tuntia myöhemmin Pirelli julkaisi tiedotteen, jossa se epäili Lewis Hamiltonin takarenkaasta löytyneen viillon perusteella, että myös Verstappenin että aiemmin täysin samasta syystä keskeyttäneen Aston Martinin Lance Strollin onnettomuudet johtuivat ulkoisesta tekijästä, eivät renkaan rakenteen rikkoutumisesta.

– Aina he sanovat noin, oli Jos Verstappenin vastaus tällä kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja