Max Verstappen kieltäytyi Netflix-sarjan haastatteluista – F1-tähti suuttui epärehellisistä dramatisoinneista

F1-sarjan maailmanmestaruudesta taisteleva Max Verstappen on kertonut, ettei häntä nähdä tulevalla kaudella Netflixin tunnetuksi tekemässä Race to Survive -sarjassa.

Netflix kuvaa parhaillaan sarjan neljättä kautta, joka starttaa jälleen tulevan F1-kauden alussa. Red Bull -kuski Verstappenille on jäänyt edellisiltä kausilta huono maku sarjan tekijöiden journalistista ratkaisuista, joten hän on päättänyt olla kokonaan suostumatta Netflixin haastattelupyyntöihin.

Drive to Survivea on arvosteltu muun muassa jälkikäteen käsikirjoitetuista selostuksista sekä tapahtumien asiayhteyksien muuntelusta.

– He ovat feikanneet muutamia vastakkainasetteluita, joita ei oikeasti ole ollut olemassa, Verstappen perustelee päätöstään RaceFans-sivuston mukaan.

– Päätin siis, etten ole mukana siinä enkä anna enää haastatteluita sen jälkeen, koska silloin ei ainakaan ole mitään näytettävää.

– En ole itse kovin draamashow-ihminen. Haluan vain faktoja ja oikeita tapahtumia, Verstappen kommentoi.

Verstappenille on jäänyt huono maku ennen kaikkea kauden 2019 aikana kuvatusta materiaalista, jossa hänet esitettiin varsin negatiivisena persoonana.

– Ongelma on siinä, että he asettavat sinut aina niin kuin haluavat. Sanot mitä tahansa, niin he laittavat sinut näyttämään joltain, mikä sopii heidän sarjansa tarinaan.

– En siis oikein pitänyt siitä. Teen mieluummin kahdenkeskisiä haastatteluita henkilön kanssa, joka haluaa tuntea minut, Verstappen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat