Mainos

Maukkaat lisäkesipulit

  • 500 g pieniä keltaisia sipuleita
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl voita tai margariinia
  • 3 rkl hunajaa
  • (1 rkl soijaa, balsamiviinietikkaa)

Kuori sipulit. Keitä sipuleita vähäsuolaisessa vedessä 4-5 minuuttia. (Ihan pieniä sipuleita ei tarvitse keittää, vaan ne voi laittaa suoraan pannulle.) Kaada vesi pois ja anna sipuleiden pinnan haihtua kuivaksi. Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon hunaja. Kaada pannulle sipulit ja kypsennä sipulit miedolla lämmöllä, koko ajan sekoitellen. Loppuvaiheessa voit maustaa sipulit esimerkiksi soijalla tai balsamiviinietikalla. Tarjoa sipuleita liharuokien lisäkkeenä.

Resepti: Kotimaiset kasvikset

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.