Matthew Perryn ex-tyttöystävä Julia Roberts rikkoi vihdoin hiljaisuuden Frendit-tähden kuoleman jälkeen

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Näin Matthew Perryn kuolemasta uutisoitiin.

Matthew Perry kuoli 54-vuotiaana 28. lokakuuta. 

Näyttelijä Julia Roberts, 56, on vihdoin avannut sanaisen arkkunsa ex-poikaystävänsä    Frendit-tähti Matthew Perryn kuolemasta. Entertainment Tonightin haastattelussa Roberts pohti äskettäin 54-vuotiaan Perryn menetystä 28. lokakuuta. 

– Niin nuoren ihmisen äkillinen poismeno on sydäntäsärkevää. Uskon, että se auttaa meitä kaikkia vain arvostamaan sitä, mitä meillä on ja jatkamaan positiivisella tavalla parhaamme mukaan, Roberts sanoi. 

Pari seurusteli noin kolme kuukautta 1990-luvulla suunnilleen niihin aikoihin, kun Roberts esiintyi vierailevana tähtenä Frendit-sarjassa. Perry kirjoitti heidän lyhyestä romanssistaan ​​muistelmakirjassaan Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu.

– Lähetin hänelle kolme tusinaa punaista ruusua, ja kortissa luki: ”ainoa asia, joka on jännittävämpää kuin se, että esiinnyt show’ssa, on se, että minulla on vihdoin tekosyy lähettää sinulle kukkia”, Perry kirjoitti kirjassaan. 

Hän kirjoitti, että Roberts näytti siltä, ​​että hänet olisi sijoitettu tälle planeetalle saadakseen maailman hymyilemään ja nyt erityisesti Perryn. Kaksikon ensimmäisillä treffeillä Perry oli kirjoittamansa mukaan virnuillut kuin 15-vuotias. 

Roberts kertoi ET:lle, että hänellä on vain hyviä ajatuksia ja tunteita ajastaan ​​Frendeissä, kun hän esiintyi Perryn hahmon Chandler Bingin entisenä luokkatoverina.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat