Matt Damonilla ristiriitaiset tunteet muutosta – lapset innoissaan

Näyttelijä Matt Damon aikoo mullistaa perheen elämän muutolla.

Matt Damon, vaimo Luciana Barroso ja perheen kolme lasta aikovat muuttaa New Yorkista Amerikan länsirannikolle. Damonin mukaan perheen tyttäret ovat innoissaan muutosta. Damonin perheeseen kuuluu Barroson edellisestä liitosta kuusivuotias Isabella sekä parin kaksi yhteistä lasta, neljävuotias Gia ja kaksivuotias Stella.

– Vanhin lapsistamme on hyvin innoissaan muutosta. Nuorempien on ehkä hieman vaikeampi ymmärtää koko muuttoa. Kaikki kuitenkin odottavat innolla muutosta. Uudessa talossa tulee olemaan iso piha ja siitä he ovat innoissaan, se ei ollut mahdollista New Yorkissa, Damon kuvaili Us Weekly -lehdelle.

Vaikka lapset ovatkin innoissaan uudesta kodista, myöntää tähti omaavansa ristiriitaisia tunteita muuton suhteen.

– Periaatteessa kaikki ystävämme ja heidän pienet lapsensa ovat länsirannikolla. Tämä on hieman hankalaa, sillä rakastamme myös New Yorkissa asumista. On vaikeaa lähteä täältä, joten voihan se olla, että vain käymme jonkun aikaa lännessä ja palaamme sitten takaisin.

Parisuhteen Damon kertoo kukoistavan ja olevansa onnellinen siitä, että hänen puolisonsa ei ole julkisuuden henkilö. Damon ei missään nimessä haluaisi hänen ja Lucianan olevan tarkkaan seurattu julkkispari. Luciana-vaimo on työskennellyt aiemmin baarissa.

– Olen vuosien ajan saanut seurata Brad Pittin elämää ja huomannut, miten hullun aggressiivisia paparazzit saattavat olla. Minä esimerkiksi voin viedä lapsiani kävellen kouluun, mutta hän ei.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat