Matkustaja kuoli Finnairin lennolla Malagasta Helsinkiin

1:25
MTV Uutiset Live: Matkustaja kuoli Finnairin lennolla Malagasta Helsinkiin

Espanjan Malagasta Helsinkiin eilen matkalla ollut Finnairin kone joutui laskeutumaan Madridiin sairaustapauksen vuoksi.

MTV Uutisten tietojen mukaan lennolla ollut matkustaja kuoli. Finnairin viestintäjohtaja Päivyt Tallqvist kertoo, että lentoyhtiö ei kommentoi tai vahvista asiaa asiakkaiden yksityisyydensuojan vuoksi.

– Voin vahvistaa sen, että välilasku jouduttiin tekemään Madridissa. Koneessa oli Malagasta kotiin palavia suomalaisia, ja heidän kotimatkansa hieman viivästyi. Tällainen on toki ikävää kaikin puolin, hän sanoo.

Koneessa ollut vantaalainen miesmatkustaja kertoo MTV:lle, että kone ehti olla ilmassa noin puoli tuntia, kun tieto välilaskusta tuli.

– Matkustaja vietiin elvytettäväksi koneen takaosaan. Puoli tuntia ehdimme lentää Malagasta, kun lentoemännät alkoivat kiirehtiä käytävillä. Kuulutettiin lääkäriä, ja matkustajien joukossa olikin yksi. Matkustaja oli käsitykseni mukaan elossa laskeutumiseen saakka, mutta myöhemmin kapteeni tiedotti kuolemasta. Koneessa jännitettiin, että johtuuko tämä koronasta. Kyseessä oli kuitenkin äkillinen sairaskohtaus, matkustaja kertoo.

Lentohenkilökunnan lakisääteiset työtunnit tulivat täyteen Madridissa, joten Suomesta lennätettiin paikalle uusi miehistö, joka toi matkustajat kotiin.

Koneen piti olla Helsinki-Vantaalla alun perin noin neljän aikaan iltapäivällä, mutta viivästyksen vuoksi kone oli Suomessa vasta noin kello kaksi yöllä. Ensimmäisenä lennon tapahtumista kertoi Fuengirola-lehti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja