Matilda Castrenin peli romahti toisella kierroksella – pääsi kuitenkin täpärästi jatkoon

Suomalaisgolffari Matilda Castren aloitti Yhdysvalloissa LPGA-mestaruusturnauksen komeasti, mutta peli alkoi sakata turnauksen toisella kierroksella perjantaina.

Castren oli avauskierroksen 69 lyönnin tuloksella yhdeksäntenä. Toisen kierroksen tulos 77 rojautti hänet tuloslistalla kymmeniä sijoja alaspäin ja karsintarajan kurjemmalle puolelle.

Jatkoon pääsy oli veitsen terällä, sillä Castren jäi täpärästi viimeiseksi karsintarajan yläpuoliseksi pelaajaksi.

Castren jakoi sijaa 75, kun kierros oli vielä kesken perjantai-iltana. Hänen kokonaistuloksensa 146 on kuusi yli parin. Kilpailu on Castrenin, 25, uran ensimmäinen arvoturnaus.

Turnauksen kärjessä oli toisen kierroksen päätteeksi Etelä-Korean Sei Young Kim 136 lyönnin tuloksella.