Mainos

Matiaksen nerokas avautuminen pukee sanoiksi sen, miten miesten ja naisten polttarit eroavat toisistaan: "Hääpäivänä muutama perii vielä muilta 4 euroa"

Matias puki Facebookissa sanoiksi sen, minkä jokainen polttareissa joskus ollut suomalaisnainen tai -mies voi allekirjoittaa. 

– Olen useamman vuoden halunnut kirjoittaa tämän ja tässä se nyt on. Tämä ei siis kohdistu mihinkään yksittäiseen tapaukseen vaan kaikki ketkä ovat joskus polttareissa olleet ja niitä suunnitelleet ymmärtävät pointin. Anteeksi naiset jo etukäteen, Matias Heikkilä aloittaa Facebook-kirjoituksessaan.

Koominen teksti jatkuu kuvailuilla naisten ja miesten polttareiden välisistä eroista. Kun miehet järjestävät polttareita, asiat tuntuvat lutviutuvan hieman helpommin kuin naisten kohdalla...

Jos teksti ei näy, katso se täältä.

– Kaasot saavat listan johon tuleva morsian on ilmoittanut keitä polttareihin kutsutaan. Tästä seuraa armoton analyysi siitä ketkä noista on perseestä ja ketä eniten perseestä. Ainakin puolet porukasta olisi pitänyt jättää kutsumatta (yleinen mielipide), Matias aloittaa naisten osuuden.

Miesten polttarit Matiaksen mukaan: 
– Porukka kasaan ja sovitaan päivä. Budjetti 150-300€ per henkilö riippuen mitä keksitään. Eräs ilmoittaa että valitettavasti hänen budjetti ei anna periksi tuohon jolloin muut tarjoutuvat maksamaan enemmän että kaveri pääsee mukaan.

Naisten polttarit Matiaksen mukaan: 
– Heti kättelyssä kerrotaan että 50€ on sitten ehdoton maksimi per henkilö jolloin jo muutama ilmoittaa heti että pystyvät panostamaan ainoastaan 20€. Koska muutkaan eivät sitten halua tietenkään maksaa enempää tulee budjetiksi 20€/henkilö. Yhteensä kokoon saadaan siis 160€. Tällä sitten hoidetaan matkat, ruokailut, juomat, majoitus ja joku kiva aktiviteetti.

Matiaksen osuva kirjoitus on kerännyt muutamassa päivässä jo yli 15 000 tykkäystä. Kommenteista päätellen ihmiset  voivat todellakin samaistua tähän stereotypiaan suomalaisista polttareista. 

***

1:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.