Mathew McConaugheylta yllätysilmoitus – hän ja paras ystävä Woody Harrelson saattavatkin olla veljeksiä

Matthew McConaughey kertoo hänelle ja Woody Harrelsonille selvinneen muutama vuosi sitten, että McConaugheyn äiti tunsi Harrelsonin isän, ilmeisesti intiimillä tavalla.

Yhdysvaltalaisnäyttelijät Matthew McConaughey, 53, ja Woody Harrelson, 61, ovat olleet vuosikausien ajan sekä kollegoita että todella hyviä ystäviä. Kaksikko on näytellyt yhdessä muun muassa True Detective, jota he myös tuottavat yhdessä. 

McConaughey puhui hänen ja Harrelsonin ystävyydestä hiljattain näyttelijä Kelly Ripan Let's Talk Off Camera -podcastissa. Näyttelijän mukaan hän ja Harrelson ovat sellaisia ystäviä, jotka päättävät toistensa lauseet ja McConaugheyn lapset kutsuvat Harrelsonia "setä Woodyksi" ja Harrelsonin lapset puolestaan McConaugheyta "setä Matthewksi".  

Näyttelijän mukaan hän ja Harrelson lisäksi näyttävät hyvin samalta, myös kummankin läheisten mukaan. McConaughey kertoi podcastissa hänelle selvinneen hiljattain, että hänellä ja Harrelsonilla saattaa olla luultua läheisempi yhteys. 

McConaugheyn mukaan hänen ja Harrelsonin perheet olivat muutamia vuosia sitten yhdessä lomailemassa Kreikassa, kun McConaugheyn äiti oli tehnyt painokkaan toteamuksen. 

– Woody, tunsin isäsi, McConaugheyn äiti oli todennut merkitsevästi.

Tämä oli McConaugheyn mukaan painottanut erityisesti sanaa "tunsin" ja pitänyt lauseen jälkeen merkittävän hiljaisen tauon. McConaughey kertoo kaikkien paikalla olleiden tajunneet, että kyseessä oli suuri uutinen ja McConaugheyn äidin vihjanneen olleensa aikoinaan intiimisuhteessa Harrelsonin isän kanssa. Harrelsonin isä on edesmennyt yhdysvaltalainen palkkamurhaaja ja järjestäytyneen rikollisuuden kanssa tekemisissä ollut Charles Voyde Harrelson.

– Jatkoimme sen selvittämistä, mitä tämä "tunsin" tarkoitti: laskeskelimme hieman ja saimme selville, että hänen (Harrelsonin) isänsä oli lomalla (vankilasta) samaan aikaan, kun äitini ja isäni kävivät läpi toista avioeroa. 

Tämän myötä teoriassa voisi olla mahdollista, että McConaughey ja Harrelson olisivat velipuolia, mikäli McConaugheyn oikea isä olisikin Charles Voyde Harrelson. Asian saisi toki selville DNA-testillä, jota McConaugheyn mukaan on harkittu, mutta he eivät ole siihen toistaiseksi lähteneet. Tilanne on nimittäin hieman mutkikkaampi McConaugheylle, kuin Harrelsonille.

– Minulle se on hieman vaikeampaa, koska hän pyytää minua ottamaan riskin ja selvittämään, että mies jota olen luullut isäkseni 53 vuotta, ei ehkä olekaan isäni, vaikka olen uskonut siihen? Minulla on hieman enemmän riskeerattavaa.

Charles Voyde Harrelson tuomittiin ensimmäistä kertaa vuonna 1960 aseellisesta ryöstöstä. Vuonna 1973 hän sai vankilatuomion murhasta, mutta hänet vapautettiin viisi vuotta myöhemmin hyvän käytöksen johdosta.

Vuonna 1981 Harrelson tuomittiin kahteen elinkautiseen piirituomioistuimen tuomarin John H. Wood Jr.:n murhasta. Harrelson väitti itse salamurhanneensa myös presidentti John F. Kennedyn. Harrelson menehtyi vankilassa vuonna 2007.

Woody Harrelsonin äiti on Diane Lou Oswald, joka oli naimisissa Charles Voyde Harrelsonin kanssa vuosina 1959-1964. Eron jälkeen hän kasvatti kolme lastaan yksinhuoltajana.

Lue myös:

    Uusimmat