Hollywood-tähti paljasti Reese Witherspoonin olleen hänen ensimmäinen julkkisihastus – näyttelijäkollegalta mahtava reaktio

Matthew McConaugheyn ensimmäinen julkkisihastus oli Reese Witherspoon.

Tulevaa Sing 2 -animaatioelokuvaa tähdittävät näyttelijät Matthew McConaughey jaReese Witherspoon vierailivat Ellen DeGeneresin talk shown vieraina keskustelemassa muun muassa ensimmäisistä julkkisihastuksistaan. 

Witherspoon paljasti, että hänen ensimmäisen ihastuksensa oli legendaarinen rokkitähti Jim Morrison The Doors -yhtyeestä.

– Olin vähän outo lapsi, Witherspoon toteaa.

Witherspoon kertoo, että Val Kilmerin tähdittämä The Doors -elokuva tuli julki vuonna 1991 naisen ollessa 14-vuotias. Morrisonin hahmo oli ollut hänen mielestään erityisen kuuma. Selityksen päätteeksi Witherspoon toteaa, että ehkä hänen ensimmäinen ihastuksensa ei ollutkaan siis Jim Morrison vaan Val Kilmer.

McConaughey oli varsin vaikuttunut Witherspoonin paljastuksesta ja paljasti sitten oman ensimmäisen ihastuksensa.

– Minulla oli pienoinen ihastus vasemmalla puolellani istuvaan nuoreen naiseen elokuvasta Man in the Moon, McConaughey totesi, viitaten vuoden 1991 elokuvaa, jota Witherspoon tähditti 14-vuotiaana.

"Nyt meidän täytyy tehdä elokuva tästä!"

Witherspoonin suu lämähti auki McConaugheyn tunnustuksen jälkeen.

– Mitä? Voiko joku kirjoittaa tämän ylös? Witherspoon vitsaili.

McConaughey selitti, että Witherspoon oli yksi hänen aikaisista, aikaisista ihastuksistaan lapsena.

– Jos olet nähnyt sen elokuvan, tiedät sen olevan väistämätöntä. Tarkoitan, että mihinpä siinä ei ihastuisi, McConaughey toteaa.

Witherspoon vaikutti olevan hyvin otettu kommentista ja sai siitä myös inspiraation.

– Nyt meidän täytyy vain tehdä elokuva tästä! Witherspoon julisti.

Kaksikko innostui pallottelemaan ideoita ja päättivät vitsaillen, että "tulevassa" About the First Celebrity Crush -elokuvassa näyttelisi McConaugheyn ja Witherspoonin lisäksi Val Kilmer.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja