Masked Singerissä paljastunut Ina Mikkola kertoo Tikrun näyttävästä show'sta – maskin takaa ei nähnyt juuri mitään

Toinen hahmo joutui poistamaan maskinsa – katso kuka maskin takaa paljastui 4:28

Toisena Masked Singer Suomi -ohjelmassa naamionsa riisui Tikru. 

Masked Singer Suomi -sarjan toinen kausi pyörähti käyntiin tänä syksynä MTV3-kanavalla. Viime lauantaina nähdyssä jaksossa loput kuusi hahmoa esiteltiin katsojille. Upeita esityksiä täynnä olevan jakson päätteeksi maskinsa riisui Tikru

Erika Vikmanin Cicciolina-hitin jaksossa esittäneen Tikrun maskin takaa paljastui toimittaja Ina Mikkola. Mikkola kertoo osallistumisestaan Facebook-päivitykesssään.

– Osallistuin tähän ohjelmaan siksi, että saisin leikkiä ja pitää hauskaa! Muutenkin kelaan, että aikuisten kandeis yleisesti ottaen leikkiä enemmän Lisäksi halusin haastaa itseäni ja saada elämään jännitystä! Ja täytyy sanoa, että ohjelmaan osallistuminen oli kyllä yks hulvattomin kokemus, jonka olen kokenut!

Mikkola kertoo päivityksessä pettyneensä, ettei saanut leikkiä enempää. Hän mietti oliko show liian seksikäs studioyleisölle. 

– Lauloin nuotilleen, tulkitsin mässyä biisiä omalla tavallani, tanssikoreografioita pelkäävänä ihmisenä opettelin kuitenkin koreografian, jonka piti kaiken lisäksi mennä yhteen vielä ihanien karhutaustatanssijoiden kanssa ja pelosta huolimatta kuitenkin lopulta onnistuin tanssimaan. Ja tämän tein vielä pitkällä viitalla ja korkkareilla, joka on aika takuuvarma kompuroimiskombo (harjoituksissa se huomattiin), mut harjottelin kotona öisin niin paljon, että ilman kompurointia selvisin!

– Niin ja vielä Tikrun isolla päällä, joka oli painava ja josta ei nähnyt juuri mitään, hän kirjoittaa. 

Mitä mieltä tuomarit olivat paljastumisesta? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Tikru: Cicciolina 8:05

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat