Masked Singer Suomi -voittaja ei saanut pitkään juhlia saavutustaan: "Se oli musta pahin"

1:08
Videolla Masked Singer Suomi -voittaja kertoo, kuinka vaikeaa salaisuuden pitäminen oli.

Masked Singer Suomi -voittajan on täytynyt pysytellä hipihiljaa saavutuksestaan viikkokausien ajan. 

Masked Singer Suomi -ohjelma on tullut päätökseensä kolmannen tuotantokauden osalta ja kaikkien hahmojen henkilöllisyydet ovat viimeinkin selvillä. 

Ohjelman voittajaksi kruunattiin kutkuttavassa finaalissa Supersankari, jonka mystinen henkilöllisyys saatiin tietää viimeinkin. Maskin takaa paljastuikin monien yllätykseksi näyttelijä Anna-Maija Tuokko

Tuokko kertoo juontaja Ile Uusivuoren luotsaamassa Masked Singer Suomi – Maskin takana -ohjelmassa, että voittofiilis vaihtui todella nopeasti melkoiseen antikliimaksiin, kun saavutuksesta ei saanut kertoa yhtään kellekään. 

– Se oli musta pahin, että sitten kun viimeinen lähetys oli ohi, ja mä olin, että "mä voitin tän, missä ne juhlat on?" ja mitään juhlia ei ole! Sitten mut viedään autoon ja mä ajan kotiin ja olen siellä lasteni kanssa, että mulle tapahtui just jotain, mutta mennään puistoon, Tuokko nauraa. 

– Sitten en tietenkään voi sanoa mun lapsille enkä missään nimessä varsinkaan mun 6-vuotiaalle, koska herran jestas, sehän huutaisi sen tuonne joka paikkaan!

Katso yllä olevalta videolta Anna-Maija Tuokon fiilikset Masked Singer Suomi -voiton jälkeen! Alla olevilta videoilta näet Supersankarin viimeisen esityksen sekä yhteisvedon Bilepandan ja Corpin kanssa.

5:52

1:35
 

Masked Singer Suomi -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja