Masentaville yleisömäärille jatkoa SM-liigassa

1:10
Valtteri Viljanen ohjasi Sportin johtoon HPK:ta vastaan.

Hämeenlinnassa vedettiin eilen tämän jääkiekon SM-liigakauden pohjat, kun HPK:n ja Lukon välisen ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 651 katsojaa. Murheellinen trendi jatkui Hämeenlinnassa tänään Sportia vastaan.

HPK:n ja Sportin välisessä ottelussa ei juuri eilistä enempää väkeä ollut. Yleisömääräksi tilastoitiin 713 katsojaa.

Koronaviruspandemia on verottanut SM-liigakauden alun yleisömääriä karusti. Useissa taistoissa on jääty alle 2 000 katsojan, ja Hämeenlinnassa nyt siis kahdesti reilusti alle tuhannenkin.

Vierailija Vaasan Sport voitti HPK:n 1–0. Vaasalaisten maalin ohjasi toisessa erässä Valtteri Viljasen laukauksesta Simon Suoranta.

HPK on nyt hävinnyt kaikki kauden neljä ensimmäistä peliään, ja sillä on kasassa vain yksi piste. Sportille ottelu oli sesongin kolmas ja se otti nyt avausvoittonsa ja nousi kolmeen pisteeseen.

HPK:n ja Sportin piti kohdata jo aiemmin, mutta ottelu peruttiin viime lauantailta HPK:n joukkueen lähipiirissä havaitun koronatartunnan myötä. HPK:n testit olivat kuitenkin negatiivisia, ja hämeenlinnalaisjoukkue vapautui karanteenista.

Sportin piti alun perin pelata tänään kotiavauksensa Ässiä vastaan, mutta Sportin ensimmäisiä kotiotteluita on jouduttu siirtämään Vaasaa pahasti kiusaavan koronatilanteen myötä. HPK–Sport-ottelu sen sijaan siirrettiin tähän päivään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja