Martina Aitolehti joutuu leikkaukseen – julkaisi rehellisen päivityksen: ”Vamma on vakava”

11:11
Martina Aitolehti paljastaa hyvinvointivinkkinsä!

Martina Aitolehdellä kävi treeneissä tapaturma. 

Triathlonin parissa kisaava Martina Aitolehti kertoo Instagram-tilillään joutuvansa leikkaukseen. Hän julkaisi kuvan, jossa on juuri menossa magneettikuvaukseen.

– Sosiaalisen median välityksellä et voi ikinä tehdä mielipidettä siitä, mitä toisen elämässä tapahtuu. Mun some näyttää teille vain murto-osan siitä mitä oikeasti teen ja koen, vaikka avoimuutta ja aitoutta täällä haluankin korostaa, Aitolehti aloittaa kirjoituksensa.

Voit selata kuvia nuolesta. 

Aitolehti kertoo, että hieman yli viikko sitten hänen jalkansa lähti alta alkulämmittelyssä. Hän kävi magneettikuvissa ja selvisi, että hänen takareitensä jänteet ovat revenneet.

– On ottanut aikaa, että olen omassa päässä, kropassa, valmentajien ja Hannun kanssa käsitellyt tämän asian. Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet. Vamma on vakava ja leikkaus on välttämätön, Aitolehti kirjoittaa.

Tapaturmasta huolimatta Aitolehti aikoo osallistua syyskuussa järjestettävään kisaan Yhdysvalloissa.

– Tulen silti kisaamaan syyskuussa Jenkeissä ja luottavaisin mielin, koska mun ympärillä on maan parhaat lääkärit ja valmentajat. Fakta kuitenkin on se, etten pysty valmistautumaan kisaan täysillä ja syyskuussa on edessä leikkaus sekä pitkä kuntoutus.

Aitolehti on saanut seuraajiltaan rutkasti tukea.

– Voimia, Piritta Hagman kirjoittaa.

– Olet rakas, upea ja vahva nainen, tämä vahvistaa vaan sua entisestään. Oon sun tukena, Aitolehden puoliso Hannu viestittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja