Martina Aitolehti joutuu kokemaan kiusaamista lähes päivittäin: "Elämäni henkilökohtaisimmat asiat on valittu koko kansan viihteeksi”

Martina Aitolehti toivoo aikuisten ottavan vastuuta kiusaamisesta. 

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, on kokenut konkari julkisuudessa, sillä hän on ollut sen harjalla liki parikymmentä vuotta. Hän avautuu nyt tuoreessa Instagram-postauksessaan siitä, kuinka on joutunut kokemaan kiusaamista monessa eri muodossa näiden vuosien aikana. 

– Noin 20 vuotta takaperin kun olen julkisuuteen astunut, olen lähes päivittäin saanut kokea kiusaamista monessa muodossa. Välillä enemmän, välillä vähemmän ja joskus tuntuu että teet niin tai näin niin aina joku saa siitä jollain muotoa ilkeää. Ikävä kyllä kiusaamiseen tottuu, mutta onko se oikein? Aitolehti kirjoittaa. 

Aitolehti kirjoittaa, että hänelle on vuosien aikana kasvanut paksu nahka ja on onnistunut jättämään tällaiset asiat omaan arvoonsa. Hän myös toteaa, että valehtelisi, jos väittäisi, etteivät kommentit häntä satuttaisi. 

– Vaikka työni on julkista ja olen vahvasti mediassa läsnä, se ei mielestäni oikeuta kiusaamista. Minua on haukuttu äitinä, urheilijana, vaikuttajana, yrittäjänä ja kumppanina. Elämäni henkilökohtaisimmat asiat on valittu koko kansan viihteeksi ja kritisoinnin kohteeksi.

Aitolehti kirjoittaa, että lastensa Victorian ja Isabellan kautta hän tietää, että kiusaaminen alkaa jo varhaisessa vaiheessa. 

– Siihen tulisi aina aikuisten puuttua. Kiusattava kohde saattaa kärsiä koko loppuelämänsä arvista jota kiusaaja aiheuttaa.
Joten luodaan me aikuiset nuorille ja lapsille oikea esimerkki siitä, miten kohtelemme toisiamme, Aitolehti kirjoittaa. 


Lue myös:

    Uusimmat