Markku Kanerva myöntää – ulkomailla valmentaminen kiinnostaa: "Siitä me tykätään"

Markku Kanerva myöntää – ulkomailla valmentaminen kiinnostaa:"Siitä me valmentajat tykätään" 2:00
Videolla Markku Kanervan ajatuksia oman uransa tulevaisuudesta.

Huuhkajien eli miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva myöntää MTV Urheilulle, että häntä kiinnostaa mahdollisuus valmentaa ulkomailla.

Huuhkajat historiallisesti EM-turnaukseen johdattanut Kanerva haluaa kuitenkin toistaiseksi keskittyä tulevaan MM-projektiin.

– Olen sitoutunut tähän sopimukseen, joka loppuu ensi vuonna. En voi sanoa, että ei koskaan. Jos tulee tarpeeksi houkutteleva tarjous, niin sitten. Viedään tämä MM-projekti loppuun ja toivotaan, että päättyy Qatarin MM-kisoihin, Kanerva sanoo.

Jokapäiväinen tekeminen on se asia, jota Kanerva kaipaa. Maajoukkueluotsin tehtävässä ei ole samanlaista arkea kuin seurajoukkuetta valmentaessa.

– Kaipuu päivittäiseen toimintaan pelaajien kanssa. Siitä me valmentaja tykätään. Pääsee pelaamaan pelejä, tekemään töitä joukkueen kanssa, aistimaan pukukoppielämää lähes päivittäin. Siitä sai hyvän kokemuksen kisoista, se oli luksusta ja tunsi itsensä vähän kuin seurajoukkuevalmentajaksi. Se oli makeeta. Totta kai se on kuluttavaa, mutta sitä ehkä tässä kaipaa, Kanerva kertoo.

Kanerva ei sen suuremmin sano, mitä seuraa tahtoisi luotsata.

– Katsotaan, mitä tulee tullessaan, mutta olisi ihan kiva valmentaa ulkomailla, Kanerva päättää.

Katso pääkuvan videolta Markku Kanervan haastattelu aiheesta.

Lue myös:

    Uusimmat