Markkinoilla porsastelleen Chelsean tuntematon ökyhankinta säväytti heti Valioliigassa – taantuneet jättiseurat kohtasivat

Chelsea ja Liverpool jakoivat lauantaina pisteet Valioliigassa maalittomalla tasapelillä. Ottelu kuvasti molempien joukkueiden nuhaisesti sujunutta kautta, mutta lievästi hallinnut Chelsea sai myös lupauksia paremmasta tuoreen jättihankinnan debytoitua sinisissä.

Lontoolaisten Kai Havertz toimitti pallon avausjaksolla maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiona. Liverpoolin parhaista paikoista vastasivat Cody Gakpo, Darwin Nunez ja Mohamed Salah, mutta kaikkien viimeistely jätti rutkasti toivomisen varaa.

1000:tta otteluaan valmentaneen Jürgen Kloppin miehistö oli hävinnyt ennen iltapäivää kaksi edellistä otteluaan ja jatkaa sarjataulukossa kahdeksantena. Kaksi sijaa alempana oleva Chelsea on pelannut ottelun enemmän ja kerännyt saman verran pisteitä.

Chelsea on käyttänyt tammikuun siirtoikkunassa enemmän rahaa hankintoihin kuin neljä viidestä Euroopan kärkisarjasta yhteensä, 143,5 miljoonaa euroa.

Chelsean tammikuun hankinnat:

Nimi

Mistä

Hinta

David Fofana

Molde (Norja)

12m€

Benoit Badiashile

AS Monaco (Ranska)

38m€

Andrey Santos

Vasco da Gama (Brasilia)

12,5m€

Joao Felix

Atletico Madrid (Espanja)

11m€ (kuuden kuukauden laina)

Mykhailo Mudryk

Shakhtar Donetsk (Ukraina)

100,2m€

Noni Madueke

PSV Eindhoven (Hollanti)

35m€


Lue myös:

    Uusimmat